Zonneschermen

Hoewel het in Nederland niet vaak tropisch warm is, kan de temperatuur in de zomer toch flink oplopen. Door zonneschermen te monteren, creëert u schaduw op uw terras en in uw tuin én verlaagt u de temperatuur in huis. Plaats ze beneden om de temperatuur in uw woonkamer aangenaam te houden of op de eerste verdieping zodat u ’s avonds niet in een veel te warme slaapkamer hoeft te slapen. Een zonnescherm van Zonweringbestellen.nl is zeer scherp geprijsd en is gemakkelijk zelf te monteren door de meegeleverde montagehandleiding.

 • Goedkoop online een zonnescherm kopen: al vanaf € 234,-*
 • Keuze uit knikarmschermen, uitvalschermen en markiezen
 • Doe-het-zelf-prijzen: exclusief inmeten en montage
 • Koop een standaardmaat of stel het zonnescherm zelf samen
 • Alleen materialen van topkwaliteit: standaard 5 jaar garantie

 

* Let op: de prijzen op onze website zijn exclusief inmeten en montage. Wel inbegrepen zijn (afhankelijk van het bestelde zonnescherm): montagemateriaal, bandopwinder, schakelaar, snoer en stekker. Wilt u dat wij uw nieuwe zonneschermen komen inmeten en monteren? Klik dan hier voor meer informatie.

Ons assortiment zonneschermen

Via onze webshop koopt u zonneschermen die geschikt zijn om zelf te plaatsen. Omdat wij niet langs hoeven te komen voor het inmeten en de montage, kunnen wij onze prijzen laag houden. In ons assortiment vindt u drie soorten zonneschermen, namelijk knikarmschermen, uitvalschermen en markiezen.

Uitvalscherm 50/80
Uitvalscherm 65/110
Uitvalscherm Carré Semi Cassette
Kreta Cassette uitvalscherm
Knikarmscherm Milaan S/C ACTIE
Knikarmscherm Milaan S/C maatwerk ACTIE
Knikarmscherm Bodrum
Knikarmscherm Barca CASSETTE Standaard
Knikarmscherm Madrid CASSETTE standaard
Knikarmscherm Barca CASSETTE maatwerk
Knikarmscherm Cyprus CASSETTE standaard
Knikarmscherm Bilbao
Knikarmscherm Madrid CASSETTE maatwerk
Knikarmscherm Cyprus CASSETTE maatwerk
Salsa maatwerk knikarmscherm

Soorten zonneschermen

Er zijn verschillende soorten zonwering verkrijgbaar die allemaal onder de noemer ‘zonnescherm’ vallen, namelijk knikarmschermen, uitvalschermen en markiezen. Weet u niet precies welke van deze zonneschermen u moet kopen? In onderstaand overzicht vindt u de voordelen van ieder scherm.

Knikarmschermen

De populaire zonnescherm met knikarm is via onze webshop verkrijgbaar vanaf € 529,-. Het grote voordeel van dit zonnescherm is dat het doek bijna horizontaal gespannen kan worden en u eronderdoor kunt lopen. Door de armen in- of uit te draaien bepaalt u eenvoudig de hoeveelheid schaduw in uw tuin of zorgt u ervoor dat de zon niet meer door het raam kan schijnen.

 • Vrijwel horizontaal zonnescherm: geen ruimteverlies in uw tuin
 • Bepaal eenvoudig zelf de hoeveelheid schaduw in tuin en huis
 • Volledig zelf samen te stellen: van cassette tot kleur en afmeting
 • Kies uit handmatige bediening of elektrische bediening van Somfy

 

Meer informatie? Bekijk dan de pagina knikarmschermen.

Uitvalschermen

Een uitvalscherm als zonnescherm biedt u in de basis dezelfde voordelen als een knikarmscherm, maar het grote verschil zit in de manier waarop het scherm uitklapt. Een uitvalscherm ‘valt’ bijna verticaal naar beneden, waardoor dit type zonwering veel gebruikt wordt als er weinig ruimte is voor een zonnescherm. Ook is een uitvalscherm ideaal voor hoge panden; omdat het vrij verticaal hangt, kan de zon niet onder het scherm doorschijnen.

 • Relatief goedkope zonnescherm: uitvalschermen vanaf € 234,-
 • De armen van het scherm kunnen tot 135° ‘vallen’
 • Een uitvalscherm neemt weinig ruimte in, ideaal voor huizen in de stad
 • Weert zowel een hoogstaande als laagstaande zon
 • Stel zelf in een paar stappen uw ideale uitvalscherm samen

 

Kijk voor meer informatie op de pagina uitvalschermen.

Markiezen

De markies is een zonnescherm met een klassieke uitstraling. Het scherm loopt in een boog naar beneden, terwijl ook de zijkanten bedekt zijn. Het grote voordeel van markiezen is dan ook dat ze zonlicht weren dat schuin van voren komt. De markiezen in ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit en bovendien zeer scherp geprijsd: u heeft al een markies vanaf € 299,-.

 • Geeft uw woning een authentieke, klassieke uitstraling
 • Keuze uit drie modellen: standaard, pet en kap
 • Weert zonlicht dat van voren en van de zijkant komt
 • Ga voor handmatige bediening of een elektrische variant

 

Lees meer over onze markiezen.

Een zonnescherm met hand- of elektrische bediening

De zonneschermen op onze website kunt u bestellen met verschillende soorten bediening. Uiteraard is het mogelijk om een zonnescherm op de oorspronkelijke manier uit en in te draaien, namelijk met de hand. Echter kiezen steeds meer mensen voor gebruiksgemak: koop een elektrisch zonnescherm en bedien uw zonwering met een druk op de knop. Klik op een van de zonneschermen en vink de bedieningswijze van uw keuze aan in de configuratiemodule.

Hoogwaardige kwaliteit

Al onze zonneschermen worden gemaakt van de beste materialen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u lang kunt genieten van uw nieuwe knikarmscherm, markies of uitvalscherm. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten, geven wij standaard 5 jaar garantie op onze zonneschermen.

Klantenservice: contactinformatie, inmeten en montage

Heeft u vragen over het bestelproces of wilt u meer informatie over onze zonneschermen? Neem dan contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder. Bel naar 085 301 5261, stuur een e-mail of laat een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.