Mandje: (Leeg)
Snelle levering
Top kwaliteit rolluiken
Volledige garantie
Veilig online betalen

Zonneschermen

Er zijn 15 producten

Hoewel het in Nederland niet vaak tropisch warm is, kan de temperatuur in de zomer toch flink oplopen. Door zonneschermen te monteren, creëert u schaduw op uw terras en in uw tuin én verlaagt u de temperatuur in huis. Plaats ze beneden om de temperatuur in uw woonkamer aangenaam te houden of op de eerste verdieping zodat u ’s avonds niet in een veel te warme slaapkamer hoeft te slapen. Een zonnescherm van Zonweringbestellen.nl is zeer scherp geprijsd en is gemakkelijk zelf te monteren door de meegeleverde montagehandleiding.

 • Goedkoop online een zonnescherm kopen: al vanaf € 234,-*
 • Keuze uit knikarmschermen, uitvalschermen en markiezen
 • Doe-het-zelf-prijzen: exclusief inmeten en montage
 • Koop een standaardmaat of stel het zonnescherm zelf samen
 • Alleen materialen van topkwaliteit: standaard 5 jaar garantie

 

* Let op: de prijzen op onze website zijn exclusief inmeten en montage. Wel inbegrepen zijn (afhankelijk van het bestelde zonnescherm): montagemateriaal, bandopwinder, schakelaar, snoer en stekker. Wilt u dat wij uw nieuwe zonneschermen komen inmeten en monteren? Klik dan hier voor meer informatie.

Ons assortiment zonneschermen

Via onze webshop koopt u zonneschermen die geschikt zijn om zelf te plaatsen. Omdat wij niet langs hoeven te komen voor het inmeten en de montage, kunnen wij onze prijzen laag houden. In ons assortiment vindt u drie soorten zonneschermen, namelijk knikarmschermen, uitvalschermen en markiezen.

 • Uitvalscherm 50/80 is een van de meest populaire zonneschermen vanwege de hoge kwaliteit die u van een lange levensduur verzekert. Met een verstelbare breedte tot 400 cm en een uitval van maximaal 130 cm is het model zeer geschikt voor woningen. Het zonnescherm heeft ronde voorlijsten, slanke kapsteunen en is automatisch te bedienen. U heeft keuze uit een groot assortiment doeken met verschillende kleuren en patronen.
 • Het uitvalscherm 65/110 is de grotere broer van de 50/80. Het zonnescherm heeft een zware bovenbuis en grote bovenkap met een maximale breedte van 550 cm. De lengte van het scherm is 130 cm. U kiest tussen de kleuren technisch zilver of roomwit RAL 9001 gepoedercoat. Het uitvalscherm 65/110 wordt altijd op maat gemaakt. U heeft de keus uit een groot assortiment doeken.
 • Het Carré Semi Cassette zonnescherm is het meest verkochte model. Het zonnescherm kenmerkt zich door zijn hoge kwaliteit. Het opgerolde doek zit in een gesloten kast, waardoor de weersomstandigheden het niet aantasten. Het model heeft een maximale breedte van 500 cm en een maximale uitval van 130 cm. Het scherm wordt geleverd in geanodiseerd aluminium en roomwit, maar kan op aanvraag in elke gewenste RAL-kleur gekleurd worden.
 • Een strak en tijdloos model dat we leveren in de kleuren technisch zilver en roomwit 9001. Het Kreta zonnescherm heeft een gesloten cassette, waardoor het doek beschermd is tegen beschadigingen door bijvoorbeeld weersomstandigheden. Het zonnescherm heeft een maximale breedte van 500 cm en een hoogte van 130 cm. Ons Kreta Cassette uitvalscherm wordt op maat geleverd. U kiest uit een groot assortiment doeken.
 • De Milaan is een semi-cassette zonnescherm voorzien van ronde schermen en een modern design. De voorzijde sluit hermetisch, waardoor het scherm de juiste bescherming biedt voor het doek. We leveren het scherm in 6 standaardmaten met 250 cm uitval en 4 standaardmaten met 300 cm uitval. De maximale breedte is 500 cm. Voor de schermkleur maakt u een keuze tussen roomwit en antraciet. Het product kan geleverd worden met een elektromotor en afstandsbediening.
 • Door de oploopnokken in het scherm sluit de voorbuis bij een ingaande beweging perfect. De Milaan S/C wordt op maat gemaakt. U kiest een breedte tussen de 310 en 550 cm en een hoogte tussen de 250 en 300 cm. Het zonnescherm is verkrijgbaar in de kleuren roomwit 9001 en antraciet 7016. Het scherm dat we leveren met slingerstang of elektromotor is tevens verkrijgbaar in de structuurlak Iron Glimmer.
 • Het in aluminium uitgevoerde zonnescherm is een van de koplopers als het gaat om prijskwaliteitverhouding. De bouten en moeren zijn van roestvrij staal, waardoor de Bodrum verzekerd is van een lange levensduur. U heeft keuze uit 6 standaardmaten met een lengte van 250 cm en een maximale breedte van 550 cm. Het doek is in 11 kleuren verkrijgbaar en u bedient het scherm door middel van een slingerstang.
 • De roomwitte Barcelona Standaard is een sterk model met zware aluminium zijkappen en bouten en moeren van roestvrij staal. We leveren het zonnescherm in zes standaardmaten met een uitval van 250 of 300 cm en een breedte van 300 tot 550 cm. Het scherm heeft een luxe uitstraling en wordt handmatig bediend met een slingerstang. U kiest uit 17 kleuren om het doek te decoreren.
 • Het Madrid Cassette zonnescherm blinkt uit op het gebied van techniek en design. Door de steltechniek kunt u het scherm kantelen, zodat het elke uitvalshoek bereikt en het zonlicht in bijna elke positie van de zon tegenhoudt. Het model is verkrijgbaar in diverse maten, met een maximale breedte van 550 cm en een hoogte van 300 cm. Door de doekgoot en de goot in de voorlijst heeft het scherm een goede waterafvoer.
 • Het Barca zonnescherm is verkrijgbaar in de kleuren roomwit, antraciet en grijs. De volledig afgesloten cassette beschermt het doek goed tegen alle weersomstandigheden. We maken dit kwaliteitsproduct op maat, met een maximale breedte van 550 cm cm en een maximale hoogte van 300 cm. Het knikarmscherm is zowel handmatig als met afstandsbediening verkrijgbaar.
 • Een stevig zonnescherm met een maximale breedte van 600 cm en een lengte van 300 cm. Het klassieke model is voorzien van robuuste aluminium afdekkappen en fraaie belijning, zodat u van een gestroomlijnd en zeer sterk zonnescherm geniet. Kies uit een groot assortiment doeken, zodat de Cyprus Cassette perfect aansluit bij uw huis. Het knikarmscherm is naar wens zowel handmatig als elektrisch bestuurbaar.
 • Door het optimale design kunt u de Madrid in diverse hoeken kantelen om de zon vanuit verschillende hoeken af te weren. Het zonnescherm maken we op maat: u kiest een breedte tussen de 300 en 550 cm en een uitval van 250 of 300 cm. De Madrid is voorzien van een doekgoot en voorlijst met waterafvoer en is slechts 14 cm dik.
 • De Bilbao is een semi-cassette scherm dat door de aanloopnokken perfect sluit aan de voorzijde om een goede bescherming aan het doek te bieden. Het zonnescherm is verkrijgbaar in de kleuren aluminium, roomwit, antraciet, kwartsgrijs en bruin. De Bilbao heeft een maximale breedte van 550 cm met een uitval van 250 of 300 cm. U kiest uit honderden opdrukken voor het doek uit de collecties Urbain, Trend Color, Dickson en Swa. Het zonnescherm is verkrijgbaar met handbediening en elektromotor.
 • Het Cyprus Cassette zonnescherm wordt op maat gemaakt, met een maximale breedte van 600 cm en een uitval van 250 of 300 cm. Het zeer stevige scherm met doekrolondersteuning heeft een strakke behuizing, robuuste kappen en zware aluminium afdekkappen. U heeft keuze uit diverse doeken. Het zonnescherm is verkrijgbaar met elektrische bediening of handmatige bediening.
 • De Salsa is een multifunctioneel knikarmscherm dat we altijd leveren met een elektromotor. Het zonnescherm wordt standaard op maat gemaakt. De uitval heeft een lengte van 250 of 300 cm en de breedte is maximaal 600 cm. De Salsa wordt gekenmerkt door zijn hoge kwaliteit en uitstekende afwerking. Het model is een klassiek zwaar cassette scherm, waardoor u verzekerd bent van langdurig gebruik.

Soorten zonneschermen

Er zijn verschillende soorten zonwering verkrijgbaar die allemaal onder de noemer ‘zonnescherm’ vallen, namelijk knikarmschermen, uitvalschermen en markiezen. Weet u niet precies welke van deze zonneschermen u moet kopen? In onderstaand overzicht vindt u de voordelen van ieder scherm.

Knikarmschermen

De populaire zonnescherm met knikarm is via onze webshop verkrijgbaar vanaf € 529,-. Het grote voordeel van dit zonnescherm is dat het doek bijna horizontaal gespannen kan worden en u eronderdoor kunt lopen. Door de armen in- of uit te draaien bepaalt u eenvoudig de hoeveelheid schaduw in uw tuin of zorgt u ervoor dat de zon niet meer door het raam kan schijnen.

 • Vrijwel horizontaal zonnescherm: geen ruimteverlies in uw tuin
 • Bepaal eenvoudig zelf de hoeveelheid schaduw in tuin en huis
 • Volledig zelf samen te stellen: van cassette tot kleur en afmeting
 • Kies uit handmatige bediening of elektrische bediening van Somfy

 

Meer informatie? Bekijk dan de pagina knikarmschermen.

Uitvalschermen

Een uitvalscherm als zonnescherm biedt u in de basis dezelfde voordelen als een knikarmscherm, maar het grote verschil zit in de manier waarop het scherm uitklapt. Een uitvalscherm ‘valt’ bijna verticaal naar beneden, waardoor dit type zonwering veel gebruikt wordt als er weinig ruimte is voor een zonnescherm. Ook is een uitvalscherm ideaal voor hoge panden; omdat het vrij verticaal hangt, kan de zon niet onder het scherm doorschijnen.

 • Relatief goedkope zonnescherm: uitvalschermen vanaf € 234,-
 • De armen van het scherm kunnen tot 135° ‘vallen’
 • Een uitvalscherm neemt weinig ruimte in, ideaal voor huizen in de stad
 • Weert zowel een hoogstaande als laagstaande zon
 • Stel zelf in een paar stappen uw ideale uitvalscherm samen

 

Kijk voor meer informatie op de pagina uitvalschermen.

Markiezen

De markies is een zonnescherm met een klassieke uitstraling. Het scherm loopt in een boog naar beneden, terwijl ook de zijkanten bedekt zijn. Het grote voordeel van markiezen is dan ook dat ze zonlicht weren dat schuin van voren komt. De markiezen in ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit en bovendien zeer scherp geprijsd: u heeft al een markies vanaf € 299,-.

 • Geeft uw woning een authentieke, klassieke uitstraling
 • Keuze uit drie modellen: standaard, pet en kap
 • Weert zonlicht dat van voren en van de zijkant komt
 • Ga voor handmatige bediening of een elektrische variant

 

Lees meer over onze markiezen.

Een zonnescherm met hand- of elektrische bediening

De zonneschermen op onze website kunt u bestellen met verschillende soorten bediening. Uiteraard is het mogelijk om een zonnescherm op de oorspronkelijke manier uit en in te draaien, namelijk met de hand. Echter kiezen steeds meer mensen voor gebruiksgemak: koop een elektrisch zonnescherm en bedien uw zonwering met een druk op de knop. Klik op een van de zonneschermen en vink de bedieningswijze van uw keuze aan in de configuratiemodule.

Hoogwaardige kwaliteit

Al onze zonneschermen worden gemaakt van de beste materialen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u lang kunt genieten van uw nieuwe knikarmscherm, markies of uitvalscherm. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten, geven wij standaard 5 jaar garantie op onze zonneschermen.

Klantenservice: contactinformatie, inmeten en montage

Heeft u vragen over het bestelproces of wilt u meer informatie over onze zonneschermen? Neem dan contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder. Bel naar 0181 820 322, stuur een e-mail of laat een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u dat wij uw nieuwe zonnescherm komen inmeten en monteren? Kijk voor de totaalprijs van uw favoriete zonnescherm op Wullems.com.