Mandje: (Leeg)
Snelle levering
Top kwaliteit rolluiken
Volledige garantie
Veilig online betalen

Rolluiken

Er zijn 27 producten

De rolluiken van Zonweringbestellen.nl worden op maat voor u gemaakt, zodat onze rolluiken altijd passen bij uw kantoor of woning.

Wij leveren onze rolluiken op basis van doe-het-zelf-montage met schakelaar, aansluitsnoer, stekker en montagemateriaal. U hoeft dus geen andere materialen aan te schaffen: u kunt uw rolluik direct bevestigen. Bij Zonweringbestellen.nl koopt u goedkope rolluiken op maat vanaf € 77,-.

Voordelen van rolluiken van Zonweringbestellen.nl:

 • Rolluik op maat bestellen: u ontvangt uw bestelling binnen 15 werkdagen
 • Gemakkelijk en veilig betalen via iDEAL
 • Profiteer van 2 of 5 jaar fabrieksgarantie (afhankelijk van het type rolluik)

 

Assortiment rolluiken

In onderstaand overzicht vindt u alle rolluiken uit ons assortiment. Wanneer u het juiste rolluik heeft gevonden, is het mogelijk om extra opties aan te vinken.

 • De vierkante bak aan de bovenkant van het rolluik is een opvallend kenmerk van de ZB.39. De lamellen zijn 39mm hoog en 8.5mm dik. Het systeem heeft daardoor een hoge isolatiewaarde. Dit systeem koopt u al vanaf € 77,-. Er zit 2 jaar garantie op het rolluik en u kunt kiezen uit ruim 130 kleuren voor de bak en geleiders.
 • Aan de bovenzijde van het rolluiksysteem zit een ronde bak. De naam van het systeem is in verband te brengen met de lamelhoogte, die is namelijk 39mm. Daarnaast is de lameldikte 8.5mm. Dit rolluik is al verkrijgbaar voor een vanafprijs van € 82,-. Daarbij krijgt u ook nog eens 2 jaar garantie. Dit systeem is leverbaar met een afstandsbediening of schakelaar.
 • Het rolluik van Alutech kenmerkt zich door zijn hoge kwaliteit. De onderdelen worden allemaal door Alutech zelf geproduceerd. De Alutech.39 biedt zonbescherming tijdens zonnige dagen en geeft een veilig gevoel tijdens de nacht. Het product kenmerkt zich door zijn lichte gewicht en is daardoor gemakkelijk te plaatsen. U krijgt 5 jaar fabrieksgarantie bij de aankoop van het rolluik. De lamellen zijn 39mm hoog en 8.5mm dik.
 • Het ZB.41 rolluiksysteem biedt een goede isolatie en zonwering. Dankzij het systeem bespaart u op uw energierekening als het rolluik neergelaten is. Overigens kunt u kiezen uit een vele kleuren en opties. Combineer bijvoorbeeld de kleuren groen en wit voor een uniek rolluik. Het systeem heeft een vanafprijs van € 84,- en komt met standaard 5 jaar garantie. De lamellen zijn 41mm hoog en 8.5mm dik.
 • De ZB.39 met halfronde bak heeft een zeer goede prijskwaliteit-verhouding. Dankzij de aluminium lamellen met coating is het systeem bestand tegen alle weertypen. Elke lamel is 39mm hoog en 8.5mm dik. Dankzij de dikke lamellen kunt u besparen op uw energiekosten en geeft het rolluik u een veilig gevoel tijdens de nacht.
 • Het Alutech.39 rolluik systeem met ronde bak heeft een goede prijskwaliteit-verhouding. Bij aankoop van dit product krijgt u 5 jaar garantie. Het systeem biedt diverse voordelen zoals zonwering en beperking van inkijk en geluid. Verder kan het rolluik tegen alle weertypen dankzij de sterke poedercoating. De lamellen zijn 39mm hoog en 8.5mm dik.
 • Koop de ZB.41 en geniet van een betrouwbaar product met 5 jaar garantie. Het rolluik kenmerkt zich door de ronde bak aan de bovenzijde. Deze is verkrijgbaar in ruim 130 verschillende soorten kleuren. De lamellen van 41mm hoog en 8.5mm dik zijn in uw gewenste kleur uit te voeren. De vanafprijs van de ZB.41 is € 89,-.
 • De Alutech.41 is verkrijgbaar vanaf € 97,-. U krijgt op dit rolluik 5 jaar garantie. De hoge kwaliteit van de Alutech.41 is gewaarborgd dankzij de behaalde Europese standaarden. Het systeem is helemaal naar wens aan te passen. Zo kunt u kiezen voor een Somfy afstandsbediening en bepaalt u zelf in welke kleur u uw rolluik wilt. Iedere lamel is 41mm hoog en 8.5mm dik.
 • De Alutech.39 met halfronde bak is leverbaar met maximale afmetingen van 3 bij 3 meter. Daardoor is het systeem voor vrijwel alle bouwplannen geschikt. Mocht het toch niet passen, dan kunnen er ook twee rolluiken naast elkaar geplaatst worden. De lamellen zijn 39mm hoog. Het rolluik is te bestellen in verschillende kleuren. U koopt de Alutech.39 al vanaf € 93,-
 • Als u een rolluiksysteem zoekt met een goede prijskwaliteit-verhouding, dan is de ZB.41 een goede keuze. Dit rolluik is bestand tegen alle weertypen en is krasbestendig. Dat komt door het pantser van aluminium, bestaande uit lamellen van 41mm hoog en 8.5 dik. Het rolluik heeft een vanafprijs van € 94,-. Het systeem wordt geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie.
 • Het type 41 van Alutech met ronde bak kenmerkt zich als een betrouwbaar product voor een scherpe prijs. Het product is leverbaar vanaf € 95,-. Extra opties, zoals een afstandsbediening of de keuze voor een exclusieve kleur, zijn mogelijk tegen een meerprijs. Bij aankoop van de Alutech.41 met ronde bak krijgt u 5 jaar garantie. De lamellen zijn 41mm hoog en 8.5mm dik.
 • Het ZB.40 rolluik systeem is geheel naar wens samen te stellen. Zo zijn er diverse bedieningen, kleuren en overige accessoires beschikbaar. Dit product kenmerkt zich door zijn vierkante bak aan de bovenzijde en de afmetingen van de lamellen. Die zijn 40mm hoog en 9mm dik. Dankzij de dikte zorgt het rolluik voor een goede zonwering en geluidsisolatie.
 • Het type 40 van Alutech bevat een vierkante bak. Daar wordt het rolluik in opgerold. Dit kan handmatig, maar is ook mogelijk middels een schakelaar of afstandsbediening. Dankzij de aluminium lamellen van 40mm hoog en 9mm dik zorgt het rolluik voor een goede wering tegen de zon. De lamellen zijn te bestellen in een kleur naar wens.
 • Een ronde bak en lamellen van 40mm hoog en 9mm dik: dit zijn de belangrijkste specificaties van dit systeem. Dankzij de robuuste materialen is het rolluik ZB.40 een product waar u op kunt vertrouwen. Het rolluik systeem is zeer scherp geprijsd, het is al verkrijgbaar vanaf € 104,-. Kies uit allerlei kleuren en extra accessoires.
 • De HEROAL RS.41 kenmerkt zich door een mooie vormgeving. Verder heeft dit type rolluik een vierkante bak waar het rolluik in wordt opgerold. Vanwege de maximale afmetingen van 3,50 meter bij 3,50 meter past het rolluik bij vrijwel elk bouwplan. De HEROAL RS.41 heeft lamellen met een hoogte van 41mm en een dikte van 8.5mm.
 • Het Alutech.40 rolluik met ronde bak heeft lamellen van 40mm hoog en 9mm dik. Dankzij de dikke lamellen isoleert het systeem zeer goed. Daardoor kunt u besparen op uw energiekosten. Verder biedt het systeem inbraakbeveiliging, wordt er niet bij u naar binnen gekeken en bent u beschermd tegen naar binnen schijnend zonlicht. Het product is leverbaar met een afstandsbediening of schakelaar. Op de rolluik krijgt u 5 jaar garantie.
 • Het ZB.40 rolluik systeem is te koop vanaf € 104,-. Dit is inclusief 5 jaar garantie. Het heeft een pantser van aluminium dat bestaat uit lamellen van 40mm hoog en 9mm dik. Daardoor is het product bestand tegen alle soorten weertypen. Tevens blijven de lamellen krasvrij.
 • Een hoge isolatiewaarde, windbestendigheid en bescherming tegen inkijk: dat zijn een aantal van de voordelen die de HEROAL RS.41 Rond biedt. Daarnaast is het product van hoge kwaliteit dankzij onder andere de krasbestendige coating. De maximale hoogte en breedte van het systeem is 3,5 meter x 3,5 meter. Daardoor past het systeem op veel soorten ramen. Ook kunnen er meerdere systemen naast elkaar geplaatst worden. Een lamel van de HEROAL RS.41 Rond is 41mm hoog en 8.5mm dik.
 • De HEROAL RS.42 is verkrijgbaar voor een scherpe prijs: al vanaf € 112,- heeft u een rolluik van hoogwaardige kwaliteit. Het rolluik wordt op maat geleverd en u kunt de kleur naar wens selecteren. Daarnaast kunt u het soort bediening selecteren; kies bijvoorbeeld voor een afstandsbediening. Bij aankoop van het systeem krijgt u 5 jaar garantie op het rolluik. De lamelhoogte is 42mm en de lameldikte is 9.3mm.
 • Wanneer u een rolluik systeem zoekt met een halfronde bak, dan is de Alutech.40 een zeer goede partij. Het systeem heeft lamellen van 40mm hoog en 8.5mm dik. Bij aankoop van het product krijgt u 5 jaar garantie. Vraag van tevoren kleurstalen aan om alle kleuren op uw gemak te bekijken.
 • De HEROAL RS.41 met halfronde bak onderscheidt zich van de overige RS.41 modellen door de vormgeving van de bak. Een rolluik biedt diverse voordelen. Zo zorgt het voor bescherming tegen inkijk, geluid, inbraak en diverse weertypen. De kwalitatieve coating van Duitse makelij betekent tevens een krasbestendig luik. De dikte van een lamel is 8.5mm en de hoogte is 41mm.
 • Het HEROAL RS.42 rolluik met ronde bak is leverbaar vanaf € 117,-. Het rolluik is van Duitse makelij en heeft 5 jaar fabrieksgarantie. Dankzij de sterke coating kunt u een hoogwaardig product verwachten. Ook is het een voordeel dat alle onderdelen door HEROAL zijn gemaakt. De lamellen zijn 42mm hoog en 9.3mm dik.
 • De HEROAL RS.42 met halfronde bak is verkrijgbaar in diverse kleuren. De Duitse producent gebruikt een poedercoating waardoor het rolluik bestand is tegen diverse weertypen. Verder zorgt het systeem voor inbraakbeveiliging en inkijk- en zonwering. Overigens zorgt het systeem voor een hogere energie-efficiëntie van uw woning. Wanneer het luik in de nacht naar beneden wordt gelaten, dan kan het systeem zorgen voor wel 44% energiebesparing. Een lamel van de RS.42 is 42mm hoog en 9.3mm dik.
 • Het type RS.38 van HEROAL kenmerkt zich door een vierkante bak waar de lamellen in worden opgerold. Deze lamellen hebben elk een hoogte van 38mm en een dikte van 9mm. Het product wordt gemaakt door de Duitse producent HEROAL. Deze werkt volgens hoge standaarden en levert een premium product af. Het systeem is daardoor zeer goed bestendig tegen onstuimige weersomstandigheden.
 • Het HEROAL RS.38 rolluiksysteem met ronde bak is een stijlvol product van Duitse kwaliteit. Dankzij de hoogwaardige poedercoating blijft het rolluiksysteem krasvrij en is het bestand tegen alle weertypen. Kies voor diverse opties zoals de bedieningszijde, soorten bedieningen, bakkeuze, kleuren en lengte van de motorkabel. De lamellen van het systeem zijn 38mm hoog en 9mm dik.
 • De HEROAL RS.38 bevat een halfronde bak en heeft lamellen van 38mm hoog en 9mm dik. Het product heeft een aantal voordelen. Zo is het systeem geluidsisolerend en biedt het bescherming tegen inkijk en inbraak. Daarnaast is de RS.38 bestand tegen alle weertypen dankzij de kwalitatief hoogwaardige poedercoating. U bestelt de HEROAL RS.38 al vanaf € 139,-. Inclusief 5 jaar garantie.
 • Het type rolpoort ER.54 van HEROAL is leverbaar voor een prijs vanaf € 229,-. De rolpoort wordt vaak gebruikt als afsluiting van garages en winkelpanden. U kunt kiezen uit verschillende designs en functionaliteiten, zoals de bedieningszijde, bedieningswijze, kleuren en de lengte van de motorkabel. De afmetingen van de lamellen zijn 54mm bij 13.5mm (hxd) en hiermee zeer geschikt voor het beveiligen van panden.

Rolluiken online kopen bij zonweringbestellen.nl

Bij zonweringbestellen.nl koopt u kwalitatief hoogwaardige en op maat gemaakte rolluiken tegen zeer gunstige prijzen.

Kwaliteit
Onze rolluiken zijn van de hoogste kwaliteit om een lange levensduur te garanderen. Wij leveren rolluiken opgebouwd uit de beste materialen waardoor regen, hagel, wind en zonlicht geen invloed zullen hebben op kleurbehoud en isolatie.

Vormgeving
Onze rolluiken zijn leverbaar in diverse maten en kleuren. Zo bent u ervan verzekerd dat uw rolluik past bij uw persoonlijke smaak en bij de stijl van uw woning.

Scherpe prijs
Doordat wij veel van onze producten zonder tussenkomst van een winkelier direct aan u leveren, zijn wij in staat aanzienlijk te besparen op kosten. Zo geniet u van de beste prijs voor de hoogste kwaliteit.

Rolluik op maat van diverse merken

Bij Zonweringbestellen.nl vindt u rolluiken op maat van drie verschillende merken. Hieronder vertellen wij u meer over de merken die wij verkopen.

 • ZB. rolluiken

  Rolluiken van ZB. worden vervaardigd in eigen beheer. Hiervoor gebruiken wij materialen van de beste kwaliteit. Doordat wij onze rolluiken zelf assembleren, betaalt u bij ons een zeer scherpe prijs.

  Bekijk alle ZB rolluiken

 • Heroal rolluiken

  Heroal rolluiken zijn leverbaar in diverse maten en staan bekend als rolluiken van hoogwaardige kwaliteit. Niet geheel toevallig is Heroal, een Duitse rolluikfabrikant, de uitvinder van het rolluik.

  Bekijk alle Heroal rolluiken

 • Alutech rolluiken

  Alutech rolluiken zijn gemaakt van aluminium en staan bekend om hun multifunctionaliteit en hoge isolatiewaarde. De rolluiken van Alutech zijn leverbaar in elke gewenste kleur.

  Bekijk alle Alutech rolluiken

Rolluik online kopen in vijf stappen

Bij Zonweringbestellen kunt u goedkope rolluiken kopen via onze webshop. Doordat wij onze rolluiken zelf assembleren, kunnen wij onze rolluiken goedkoper aanbieden. U bestelt onze rolluiken in vijf eenvoudige stappen:

 1. Kies het gewenste rolluik;
 2. Vul de breedte en hoogte in;
 3. Geef de bedieningszijde aan en of er sprake is van een valse vensterbank;
 4. Selecteer desgewenst opties, zoals rolluikbediening met een SOMFY-motor of kies een andere kleur;
 5. Reken uw bestelling veilig af via iDEAL.

Rolluiken kopen in elke gewenste maat en kleur

Onze rolluiken zijn leverbaar in iedere maat en kleur. Naast de standaard uitvoeringen kunt u ook rolluiken met een ronde of halfronde bak bestellen. Omdat wij iedere afmeting kunnen leveren, zijn onze rolluiken gemakkelijk te monteren op plekken waar weinig ruimte is.

Multifunctionele rolluiken

Met rolluiken als zonwering kiest u voor complete controle over de lichtinval in uw woning. Het dichte pantser weerhoudt fel zonlicht optimaal. Dankzij de verschillende gunstige eigenschappen zijn rolluiken een meerwaarde voor elke woning en elk bedrijfspand. De eigenschappen van een rolluik zijn:

Bescherming tegen de zon

De eerste functie van een rolluik is bescherming bieden tegen zonlicht. Met een rolluik heeft u geen last meer van zonnestralen die naar binnen schijnen terwijl u een film aan het kijken bent. Ook zorgt een rolluik ervoor dat uw kleding, tapijt, behang en verf niet verkleurt.

Inbraakwerende functie

Een rolluik dient ook als extra beveiliging voor uw woning of bedrijfspand. Met een rolluik maakt u inbreken een stuk lastiger. Hierdoor wordt uw woning minder aantrekkelijk voor ongenode gasten.

Betere isolatie

Met een rolluik verbetert u de isolatie binnenshuis. In de winter blijft de warme lucht binnen en in de zomer blijft de warme lucht buiten. Hierdoor is de temperatuur in uw woning altijd precies zoals u dat wenst.

Inkijkwerend

Vindt u het vervelend als mensen bij u naar binnen kijken? Met een rolluik voorkomt u dat voorbijgangers bij u naar binnen kunnen gluren.

Voorkomt geluidsoverlast

Door de geluidswerende functie ervaart u minder last van geluid van buitenaf. Auto’s of scooters die langsrijden, buren die harde muziek draaien en andere geluiden van buitenaf dringen minder binnen met rolluiken voor de ramen.

Houdt daglicht tegen

Rolluiken bieden een oplossing wanneer u overdag eens geen daglicht in uw huis wenst of wanneer u wilt uitslapen, maar het daglicht u wakker maakt. Kies zelf voor totale verduistering of een in daglicht badende woonkamer met rolluiken van Zonweringbestellen.nl.

Bescherming voor kozijnen en ruiten

Regen, sneeuw en storm (windstoten) krijgen dankzij rolluiken geen kans meer om uw kozijnen of ruiten te beschadigen. Hierdoor blijft het kozijnwerk langer goed en is onderhoud minder snel nodig. Het pantser van de rolluiken is voorzien van een extra coating om krasvorming tegen te gaan.

Zelf rolluiken monteren

U koopt uw rolluiken voordelig bij Zonweringbestellen.nl omdat wij onze rolluiken exclusief montage leveren. Voor hulp bij het inmeten en monteren van de rolluiken bekijkt u onze meet- en montage-instructies.

Rolluiken inclusief montage

Op deze site zijn alle prijzen voor de doe-het-zelver.

Rolluiken in Nederland

Bij zonweringbestellen.nl merken we dat er veel verwarring is over de merken van de rolluiken in Nederland. Er is in Nederland geen producent van rolluiken die alle onderdelen zelf. Alle producenten zijn zogenaamde assemblagebedrijven. Dit houdt in dat zij deelproducten kopen in het buitenland en deze in hun eigen fabriek assembleren tot het eindproduct. Vervolgens wordt het rolluik verkocht aan een winkelier, die het weer doorverkoopt aan de consument.

Bij zonweringbestellen.nl doen we eigenlijk bijna hetzelfde, met één groot verschil: wij assembleren de rolluiken en verkopen deze rechtstreeks aan de consument. Hierdoor kunnen wij de rolluiken vele malen goedkoper aanbieden. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsmotoren van SOMFY. We maken dus gebruik van bewezen techniek zonder problemen. Onze prijzen zijn inclusief alle benodigdheden, zoals: bandopwinder, schakelaar, montagemateriaal, snoer en stekker.

Meer informatie over onze rolluiken

Voor meer informatie over onze rolluiken neemt u contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 085 301 5261,.