Mandje: (Leeg)
Snelle levering
Top kwaliteit rolluiken
Volledige garantie
Veilig online betalen

Uitvalschermen

Er zijn 4 producten

Met een uitvalscherm weert u op een effectieve en goedkope manier de zon uit uw woning. Het grote voordeel van dit type zonwering is dat ze tot een hoek van 135° uit kunnen vallen, waardoor hij relatief weinig ruimte inneemt. In onze webshop stelt u via enkele simpele stappen uw nieuwe uitvalscherm samen. Al onze uitvalschermen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden u een hoge duurzaamheid.

 • Goedkoop uitvalscherm kopen vanaf € 234,-
 • Maatwerk: alle uitvalschermen zelf samen te stellen
 • Geschikt voor alle ramen door instelbare armen tot 135°
 • Handbediening of motorische bediening mogelijk
 • Standaard 5 jaar garantie op alle schermen

 

* Let op: de prijzen op onze website zijn inclusief montagemateriaal, maar zonder inmeten en montage. Door ons te richten op de doe-het-zelver kunnen wij onze prijzen laag houden. Wilt u dat wij uw nieuwe uitvalscherm inmeten en komen monteren? Klik hier voor meer informatie.

Alle uitvalschermen

 • Het 50/80 uitvalscherm is de klassieker onder de zonneschermen. Met de ronde voorlijsten en slanke kapsteunen als kenmerken kiest u voor vertrouwde degelijkheid. Met bediening, armen en dessin naar keuze. stelt u uw eigen scherm samen. Leverbaar als maatwerk tot 400cm breed. Keuze uit gehele doek collectie.
 • Het 65/110 uitvalscherm is hetzelfde model als het 50/80 model maar zwaarder uitgevoerd en daardoor leverbaar tot 550cm breed. Met bediening, armen en dessin naar keuze. Scherm leverbaar in technisch zilver of RAL.9001. Altijd op maat gemaakt. Keuze uit gehele doek collectie.
 • Dit half gesloten uitvalscherm heeft een moderne vormgeving met authentieke kwaliteit . Scherm leverbaar in geanodiseerd aluminium en roomwit RAL 9001 (optie) verkrijgbaar. Tegen meerprijs kan het scherm in elke gewenste RAL kleur te laten moffelen.
 • De nieuwe lijn voor uitvalschermen in een mooi en tijdloos design. De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een exclusieve uitstraling aan uw pand. In technisch zilver en Roomwit 9001 leverbaar. Altijd maatwerk en keuze uit gehele doekcollectie.

Wat is een uitvalscherm?

Een uitvalscherm is een type zonnescherm dat door zijn relatief verticale uitval weinig ruimte inneemt. Hierdoor is het uitvalscherm ideaal voor kleine ruimtes, bijvoorbeeld in de stad. Ook wordt deze zonwering veel gebruikt op hoger gelegen verdiepingen. Vaak wordt een uitvalscherm vergeleken met een knikarmscherm, maar er zitten twee grote verschillen in de twee zonneschermen. Het doek van het uitvalscherm hangt veel meer verticaal, terwijl de armen van het scherm aan de muur bevestigd zijn.

De voordelen van een uitvalscherm

Wanneer u een uitvalscherm wilt kopen, doet u er goed aan om uzelf hier eerst in te verdiepen. Om in één oogopslag te kunnen zien wat de voordelen zijn van uitvalschermen, hebben wij deze hieronder voor u opgesomd.

 • Zelf samen te stellen, altijd het perfecte uitvalscherm
 • Wind- en stormbestendig door veersysteem in de armen
 • Bepaal de lichtinval in uw huis door de instelbare armen
 • Montage van de schermen is relatief eenvoudig
 • Het uitvalscherm met cassette is goed bestand tegen regen

 

Uitleg over de verschillende cassettes

Uitvalschermen zijn verkrijgbaar in diverse soorten. Het grootste verschil zit in het soort cassette; de cassette bepaalt in hoeverre het doek beschermd wordt tegen regen. Cassettes zijn verkrijgbaar in een open systeem en een semi-cassette. Als bij een product gesproken wordt over ‘cassette’, dan gaat het hier om een dichte variant.

Open systeem: een basis uitvalscherm is doorgaans voorzien van een open systeem. Dit betekent dat het uitvalscherm aan de onder- en bovenzijde open is. Afgezien van een afwateringslip aan de bovenzijde, wordt het doek van het uitvalscherm maar beperkt beschermd.

Semi-cassette: de semi-cassette wordt ook vaak een half gesloten systeem genoemd. Hoewel de boven- en onderkant nog steeds niet geheel gesloten zijn, biedt dit systeem het doek wel meer bescherming dan het open systeem.

Cassette: de compleet gesloten cassette biedt het doek van uw uitvalscherm de beste bescherming. In gesloten stand hebben weersomstandigheden, vuil en insecten geen invloed op het doek. Dit verlengt de levensduur van uw uitvalscherm.

Inmeten en montage

De uitvalschermen op onze website zijn bedoeld om zelf te monteren. Zorg er daarom voor dat u van tevoren alles nauwkeurig opmeet. Wilt u liever dat wij de afmetingen bepalen en het uitvalscherm monteren? Bezoek dan Wullems.com voor een overzicht van de prijzen van uitvalschermen inclusief inmeten en montage.

Klantenservice

Heeft u vragen over onze uitvalschermen? Neem contact op met onze klantenservice, onze medewerkers helpen u graag. Bel met Bel naar 085 301 5261 of laat een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.