Mandje: (Leeg)

Knikarmscherm Barca CASSETTE maatwerk

De Barcelona Maatwerk is op iedere maat te leveren. Het is een cassette knikarmscherm met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De Barcelona Maatwerk heeft een achter en onderkant waardoor dit een volledig gesloten cassette scherm is. Cassette leverbaar in 5 kleuren en vrijwel elk doekdesign.
v.a.€ 738,00
Breedte in cm:  300 - 550 cm
Hoogte in cm:  250 - 300 cm

Uitval 250cm/300cm. Andere uitval niet mogelijk. Uitval van 250cm = minimale schermbreedte 280cm. Uitval van 300cm = minimale schermbreedte 330cm.

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

De Barcelona Maatwerk is een cassettescherm dat uitblinkt in kwaliteit en design . Een uitstekende verhouding tussen betaalbaarheid en prestatie in een functioneel en esthetisch verantwoord kwaliteitsproduct. Door de uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving een hedendaags knikarmscherm en een verfraaiing voor uw gevel. Dit scherm is verkrijgbaar als standaardmaat en als maatwerkscherm. Handbediend of met elektromotor.

De Barcelona Maatwerk  is een cassette knikarm met een goede prijs/kwaliteit verhouding  een vergelijkbaar model als de Porto alleen de Barcelona Maatwerk heeft een achter en onderkant waardoor dit een volledig gesloten cassette scherm is.
Tevens zijn de bovenkap en voorbuis afgewerkt met zware aluminium zijkappen waardoor het scherm een luxe uitstraling heeft. 
Het scherm is leverbaar met 3 doekcollecties en de kap is leverbaar in 3 kleuren.
Een scherm geheel uitgevoerd in aluminium. 
Alle bouten en moeren uitgevoerd in roestvrij staal.

De Barcelona Maatwerk is op iedere gewenste breedte maat leverbaar.
Uitval 250cm of 300cm


Tevens is de bak leverbaar in 3 verschillende kleuren, 
- Roomwit Ral.9001 gepoedercoat (gladde afwerking) 
- Antraciet Ral.7016 structuurlak (ruwe afwerking)
- Midden Grijs. Ral.7039 structuurlak (ruwe afweking)

Handbediening of Somfy elektromotor is allebei mogelijk, elektrische bediening eventueel uit te breiden met afstandbediening en/of Zon/Windautomaat.

Klik op de link om een pdf document te openen:

Reviews

 • Madrid CASSETTE standaard
  Johan 11-06-2019
  Gisteren knikarmscherm Madrid CASSETTE standaard gemonteerd. Ziet er allemaal zeer solide en mooi uit! Afstandsbediening werkt goed. En dat voor een zeer scherpe prijs! Zat alleen geen montageinstructie bij maar deze werd snel gemaild bij navraag. Aanrader!
 • knikarmscherm
  fam. Vergeer 3 31-05-2019
  vanmorgen ons nieuwe knikarmscherm ontvangen is netjes afgewerkt ziet er goed uit en dat voor een zeergoede prijs De chauffeur gaf ons ook nog enkele goede tips voor de montage bedankt voor deze goede service
 • Zeer blij mee
  Han Sanberg 25-04-2019
  Het scherm van onze vader was stuk. Via collega's bij jullie terecht gekomen,een paar stalen opgestuurd gekregen keuze gemaakt. Optijd en snel geleverd nu lekker genieten van de schaduw.
 • Super blij met onze uitvalschermen
  Martine 07-04-2019
  2 uitvalschermen besteld. Op tijd binnen gekregen en ontzettend blij mee. Echt prachtig. Bedankt!
 • 25-03-2019
 • Heel mooi scherm
  Peter 23-03-2019
  Heel mooi scherm. Lage prijs.
 • Houten markies
  T.Vugts 20-03-2019
 • uitval scherm
  F v d Meer 13-03-2019
  hoe kom ik verder
 • Beste Markies van Nederland
  Menno van Stave 12-03-2019
  Zonweringbestellen levert zonder twijfel de beste/mooiste markies van Nederland. Echt een absolute aanrader.
 • Vervanging kap zonnescherm
  M.j de vlieger 28-11-2018
  Na levering van ons zonnescherm bleek de kap beschadigd te zijn hebben contact gehad en ze beloofden ons de kap komen te vervangen voor een nieuwe we konden het zonnescherm gewoon monteren en hebben er deze zomer veel plezier van gehad , zoals beloofd zijn ze na de zomer de kap wezen vervangen echt TOP netjes afgehandeld SUPER

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)