Mandje: (Leeg)

Regina

Pergola zonwering is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waar met een knikarmscherm geen afdoende oplossing mogenlijk is. Zoals een kleine breedte gecombineerd met een extra grote uitval.
v.a.€ 2.071,00
Breedte in :  3000 - 10000
Hoogte in :  2500 - 3500

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Pergola zonwering is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waar met een knikarmscherm geen afdoende oplossing mogenlijk is. Zoals een kleine breedte gecombineerd met een extra grote uitval. Tevens is Regina pergola zonwering zeer windvast en kan u in montage voorzien met een minimale muurbelasting. Een doordachte constructie met sublieme techniek zorgen voor jarenlang schaduwplezier.

De Regina is vanaf 500cm voorzien van een middengeleider. Vindt u dit niet wenselijk, kies dan voor de Madeira.

Onze Regina Pergola Zonwering is uitermate geschikt in situaties waar een knikarmscherm is beperkt door maatvoeringen. Zo kunt u een Pergola Zonwering met een smalle afmeting wel met een grote uitval bewerkstelligen. De Regina Pergola Zonwering kunt u ook prima gebruiken aan zwakkere gevels daar het systeem aan de voorzijde met palen wordt ondersteund en er nauwelijks kracht op uw gevel komt te staan.

Leverbaar van 300cm t/m 1000cm breed.(vanaf 500cm met middengeleider)

Uitval 250cm / 300cm / 350cm

Standaard uitgevoerd met een Somfy Orea RTS motor voor afstandsbediening.

Reviews

 • Erg solide oplossing
  W de Vreede 11-04-2017
  Hebben deze Regina gemonteerd en moet zeggen dat het een solide bouwwerk is. Als bij de buren het zonnescherm in moet omdat het te hard waait dan is er bij ons systeem nog niets aan de hand. Fantastisch
 • Eindelijk zeer grote uitval
  D. van Pelie 06-04-2017
  Gezocht naar en zonwering met grote uitval en windvast. Dit is hem. Zeer zeer solide
 • Makkelijke montage
  Jan de Waard 04-10-2016
  Hebben een Regina besteld en waren bang dat de montage lastig zou zijn. Niets is minder waar. Deze zonwering monteren was makkelijker dat het oude zonnescherm eraf halen. Kan met meer wind uit dan het oude scherm.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)