Mandje: (Leeg)

Knikarmscherm Cyprus CASSETTE maatwerk

De Cyprus is een ouderwets zwaar cassette knikarmscherm vervaardigd van de beste materialen. Het heeft een robuuste kap afgewerkt met zware aluminium afdekkappen. De doekrol wordt ondersteund door een doekrol ondersteuning. Ruime doekkeuze. Door de fraaie belijning en robuuste afwerking een absoluut hoogstandje.
v.a.€ 969,00
Breedte in cm:  300 - 600 cm
Hoogte in cm:  250 - 300 cm

Uitval 250cm/300cm. Andere uitval niet mogelijk. Uitval van 250cm is mogelijk met een minimale breedte van 267cm. Uitval van 300cm is mogelijk met een minimale breedte van 317cm.

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

De Cyprus CASSETTE maatwerk is een ouderwets zwaar cassette scherm.
Vervaardigd van de beste materialen. Heeft een robuuste kap afgewerkt met zware aluminium afdekkappen. De doekrol wordt ondersteund door een doekrolondersteuning. Ruime doekkeuze. Door de fraaie belijning en robuuste afwerking een absoluut hoogstandje. Dit scherm is verkrijgbaar als standaardmaat en als maatwerkscherm. De bediening is standaard met een oogwindwerk en kan uiteraard ook bediend worden d.m.v een SOMFY buismotor.

De doekkeuze bij de Cyprus maatwerk is ruim. U kunt kiezen uit diverse uni en dessin kleuren.

Reviews

  • Madrid CASSETTE standaard
    Johan 11-06-2019
    Gisteren knikarmscherm Madrid CASSETTE standaard gemonteerd. Ziet er allemaal zeer solide en mooi uit! Afstandsbediening werkt goed. En dat voor een zeer scherpe prijs! Zat alleen geen montageinstructie bij maar deze werd snel gemaild bij navraag. Aanrader!
  • knikarmscherm
    fam. Vergeer 3 31-05-2019
    vanmorgen ons nieuwe knikarmscherm ontvangen is netjes afgewerkt ziet er goed uit en dat voor een zeergoede prijs De chauffeur gaf ons ook nog enkele goede tips voor de montage bedankt voor deze goede service
  • Zeer blij mee
    Han Sanberg 25-04-2019
    Het scherm van onze vader was stuk. Via collega's bij jullie terecht gekomen,een paar stalen opgestuurd gekregen keuze gemaakt. Optijd en snel geleverd nu lekker genieten van de schaduw.
  • Super blij met onze uitvalschermen
    Martine 07-04-2019
    2 uitvalschermen besteld. Op tijd binnen gekregen en ontzettend blij mee. Echt prachtig. Bedankt!
  • 25-03-2019
  • Heel mooi scherm
    Peter 23-03-2019
    Heel mooi scherm. Lage prijs.
  • Houten markies
    T.Vugts 20-03-2019
  • uitval scherm
    F v d Meer 13-03-2019
    hoe kom ik verder
  • Beste Markies van Nederland
    Menno van Stave 12-03-2019
    Zonweringbestellen levert zonder twijfel de beste/mooiste markies van Nederland. Echt een absolute aanrader.
  • Vervanging kap zonnescherm
    M.j de vlieger 28-11-2018
    Na levering van ons zonnescherm bleek de kap beschadigd te zijn hebben contact gehad en ze beloofden ons de kap komen te vervangen voor een nieuwe we konden het zonnescherm gewoon monteren en hebben er deze zomer veel plezier van gehad , zoals beloofd zijn ze na de zomer de kap wezen vervangen echt TOP netjes afgehandeld SUPER

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)