Screens

Onze screens bieden de ideale uitkomst om op een effectieve manier de schittering van het zonlicht te weren. Hierdoor regelt u op een gemakkelijke manier de lichtinval en blijft het lekker koel in huis. Onze verticale screens bieden dankzij het compacte design en de vele opties een goed alternatief voor plaatsing op ramen waarvoor andere buitenzonwering geen ruimte is. Ons gehele assortiment screens wordt in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit leveren tegen absolute bodemprijzen.

Voordelen van screens van Zonweringbestellen.nl

  • Screens op maat bestellen: altijd een passende screen
  • De laagste prijzen door geheel eigen productie screens
  • Gemakkelijk en veilig betalen via iDEAL
  • Maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie op alle screens
  • Uw huis de gehele zomer lekker koel

 

Assortiment screens

Maak hieronder uw keuze uit de diverse screens. Bekijk de screen en bepaal de opties om vervolgens veilig uw screen te kopen via iDEAL.

ZB Screen 75 schuin
ZB Screen 85 Schuin
ZB screen 85 Halfrond
ZB screen 85 Vierkant
ZB Screen 95 Schuin
ZB Screen 95 Vierkant
ZB Screen 105 Schuin
ZB Screen 120 halfrond
ZB Screen 120 dicht
ZB Screen 125 schuin
ZB TOP ZIP 75 windvast Schuin
ZB TOP ZIP 85  windvast Schuin
ZB TOP ZIP 95 windvast schuin
ZB TOP ZIP 85 windvast halfrond
ZB TOP+ ZIP 85  Super Windvast Schuin
ZB TOP ZIP 85 windvast vierkant
  • 1
  • 2

Voordelen screens

Screens zijn een uitstekende vorm van buitenzonwering waarbij het zicht naar buiten behouden blijft. De vele voordelige eigenschappen maken dat screens de afgelopen jaren steeds populairder zijn geworden in Nederland.

Optimale zonwering
Screens zijn een doeltreffende vorm van zonwering die warmte en licht tegen houden.  Zoekt u een zonwering die naast bescherming tegen de zon ook privacy biedt, dan zijn screens een goede keuze voor u. Een fijne eigenschap van screens is namelijk dat er overdag niet naar binnen gekeken kan worden maar u het zicht naar buiten behoudt. Daarnaast blokkeert een screen hinderlijke schitteringen.

Minimale ruimte
Ten opzichte van andere vormen van zonwering neemt een screen nauwelijks ruimte in. Een screen wordt vlak tegen het raam bevestigd en loopt recht naar beneden. Doordat er geen onderdelen buiten de gevel van uw huis steken behoudt u bovendien de doorloop langs de ramen.

Energie besparen met screens
Buitenzonwering kan u veel energie besparen. Door gebruik te maken van automatisch geregelde zonwering gedurende de zomer om uw woning koel te houden bespaart u aanzienlijk op energie kosten.

Stel uw eigen screen samen

Bij ons heeft u de mogelijkheid uw screen te personaliseren en aan te passen aan uw woning. Onze screens worden standaard voorzien van handbediening maar ook een elektromotor is mogelijk. Kies daarbij voor een afstandsbediening voor het grootste gemak. Wilt u de kleur van uw screen afstellen op de kleuren van uw huis of gaat u voor een opvallend contrast? U maakt uw nieuwe zonwering helemaal af dankzij de ruime keuze aan kleuren. Zowel de kleur van de systeemkast als het doek kunt u afzonderlijk van elkaar kiezen. Dit maakt vele aantrekkelijke kleurencombinaties mogelijk.

Over onze screens

Zonwering Specialist zonweringbestellen.nl produceert het gehele assortiment screens in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit leveren tegen absolute bodemprijzen. Wij waarborgen de hoogste kwaliteit in al onze producties. Met een garantie van 5 jaar op alle buitenzonwering, inclusief de screens.

Geen Huismerkmotoren van vage merken. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteit motoren van SOMFY. Bewezen techniek zonder problemen. Onze prijzen zijn inclusief alle benodigdheden zoals bv: Bandopwinder, Schakelaar, Montagemateriaal, Snoer, Stekker enz.