Knikarmscherm Madrid CASSETTE maatwerk

De prijs bij zonweringbestellen.nl is altijd compleet met slingerstang (als u kiest voor handbediening) of met een opbouwschakelaar (als u kiest voor elektrische bediening d.m.v een wandschakelaar). Ook leveren wij zonder meerprijs de standaard montageset mee (bouten en pluggen) en hanteren wij de laagste verzendkosten. Maak uw bestelling compleet, u zult zien dat wij voordeliger zijn. U kunt het winkelmandje altijd nog weggooien.
€ 856,00
Breedte in cm: 300 - 550 cm
Hoogte in cm: 250 - 300 cm
Uitval 250cm/300cm. Andere uitval niet mogelijk. Uitval van 250cm is mogelijk met een minimale breedte van 270cm. Uitval van 300cm is mogelijk met een minimale breedte van 330cm.
Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

De cassette Madrid is een multifunctioneel knikarmscherm dat uitblinkt in design en techniek. Door zijn platte uiterlijk, perfecte afwerking en speciale steltechniek is dit scherm vrijwel overal toepasbaar. De techniek is vooruitstrevend, het gehele scherm is kantelbaar tussen de kapsteunen zodat vrijwel elke uitvalshoek probleemloos te realiseren is. Door het verdraaien van de kapsteunen kan dit scherm zowel naar de achterzijde of de bovenzijde gemonteerd worden. Dit scherm is voorzien van een doekgoot en de voorlijst is voorzien van waterafvoer. De Madrid is slechts 14cm hoog.

De Madrid is standaard leverbaar op een aantal standaard breedtematen en heeft een keuze uit 16 standaard doeken. Mocht u hier geen keuze uit kunnen maken dan kunt u altijd kijken bij de maatwerk uitvoering van dit scherm. De doekkeuze daar is vele malen groter dan bij de standaard maten & tevens is het scherm dan leverbaar in tussenliggende maatvoeringen.  De cassette van het scherm is leverbaar in 5 kleuren: roomwit RAL 9001, wit RAL 9010, antraciet structuurlak RAL 7016, Stargrey structuurlak RAL 9007 & Sparkling Black structuurlak RAL 9005 .

Standaard wordt de Madrid geleverd met een oogwindwerk bediening, maar uiteraard kan er ook worden gekozen voor een SOMFY buismotor met wandschakelaar of met afstandbediening. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de nieuwste lijn van SOMFY motoren (IO).

Een supermooi scherm voor de scherpste prijs van Nederland!!!

REVIEWS

knikarm maatwerk Madrid zwart doek 550/300
peter 14 Juni 2020
Ik raad dit product aan
Past perfect ,mooie uitstraling . Redelijk snel geleverd 5/6 weken . Makkelijke montage.
Ideaal bij onze stadstuin
Mevrouw van der 30 April 2015
Ik raad dit product aan
Strak design en voor ons de ideale vorm van zonwering. Het scherm neemt geen ruimt in bezit wat ideaal is voor onze kleine stadstuin. Het monteren was zeer eenvoudig.

Laatst door jou bekeken