Mandje: (Leeg)

Zonwering van zonweringbestellen.nl

11 Januari, 2021 14:45

zonwering binnen

Waar moet u aan denken bij de zonwering van zonweringbestellen.nl? Zonweringbestellen.nl mag zich met trots een van de grootste online zonweringbedrijven van Nederland en België noemen. Dit hebben wij te danken aan jarenlange ervaring op dit gebied, klanttevredenheid, scherpe prijzen en zonwering van topkwaliteit!

Bij ons kunt u terecht voor vrijwel alle soorten zonwering en alle benodigdheden die u maar kunt bedenken! Ons assortiment beperkt zich niet tot een enkele soort zonwering, maar bevat alle soorten zonweringen die op dit moment zeer populair zijn.

Welke soorten zonwering vindt u zoal bij ons

Hieronder maken wij een opsomming van de meest verkochte soorten zonwering die u bij ons in de webwinkel kunt vinden. De opsomming bestaat voornamelijk uit buitenzonwering, maar u kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor binnenzonwering zoals; jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen en duo rolgordijnen.

Onze soorten buitenzonwering

Screens zonwering

Wij verkopen screens in verschillende soorten en maten. Van standaard screens tot aan zip screens met verschillende windvastheid. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor screens die vooral in woonwijken worden gebruikt, maar ook voor screens die bijvoorbeeld worden ingezet bij hogere gebouwen of kustgebieden.

Tijdens het bestelproces kunt u kiezen uit verschillende opties en kleuren. Ons assortiment bestaat uit een zeer groot aantal kleuren, waardoor er voor elke woning wel een passend screen te vinden is. Twijfelt u over de kleur? Dan bieden wij de mogelijkheid om kleurstalen aan te vragen!

Garantie: Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en benadrukken dit maar al te graag met een goede garantie. Daarom worden onze screens standaard geleverd inclusief 5 jaar garantie.

Bekijk hier alle screens zonwering

Zonneschermen

Wij verkopen verschillende soorten zonneschermen. Zonneschermen zijn een type zonwering, die de zon natuurlijk uitstekend buitenhouden, maar waar u ook in veel gevallen aangenaam onder kan zitten. Met onze knikarmschermen creëert u bijvoorbeeld schaduw in uw tuin en deze houden de zon uiteraard ook uit uw woning, waardoor het binnen een stuk aangenamer blijft tijdens de warme zomermaanden.

U vindt bij ons twee types zonneschermen, namelijk uitvalschermen en knikarmschermen. Met uitvalschermen kunt u de lichtinval goed bepalen en met knikarmschermen heeft u ook de mogelijkheid om in de tuin schaduw te creëren, waar u onder kunt gaan zitten!

Garantie: Onze zonneschermen zijn van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor leveren wij zonneschermen standaard met een garantie van 5 jaar.

Bekijk hier alle zonneschermen

Markiezen

Markiezen zijn een type zonwering, die een authentieke uitstraling geven aan ieder gebouw waar ze worden ingezet. Markiezen zijn zeer populair bij horecagelegenheden en restaurants. Markiezen worden aan de gevel gemonteerd en zijn een perfecte manier om de zon te weren. Daarnaast geven ze ook nog eens een zeer fraaie uitstraling!

Markiezen zijn verkrijgbaar in het type Meranti en Aluminium en natuurlijk in een groot aantal kleuren en ze kunnen worden voorzien van verschillende toebehoren!

Garantie: Op onze markiezen zit een garantie van 5 jaar. Zonweringbestellen.nl is trots op de kwaliteit van alle producten en voort dan ook dagelijks controles uit om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Bekijk hier alle markiezen

zonwering merken

Rolluiken

Wij verkopen uitsluitend rolluiken van hoogwaardige kwaliteit! Bij ons kunt u kiezen uit ons eigen merk ZB rolluiken, of uit de topmerken Alutech en Heroal. Wij vinden het belangrijk dat onze rolluiken voldoen aan alle wensen en maken dan ook uitsluiten gebruik van hoogwaardige materialen, wat de kwaliteit ten goede komt!

Van de rolluiken tot aan de elektromotoren (SOMFY) en schakelmateriaal, kiezen wij voor de beste kwaliteit! Ondanks de kwaliteit zijn onze prijzen zeer concurrerend en betaalt u een eerlijk prijs voor uw rolluiken!

Rolluiken zijn veelzijdig, zo houden zij het binnen koel in de zomer en warm in de winter. Hierdoor betaalt u minder aan stookkosten en uiteraard weren rolluiken ook de zon overdag! Een bijkomend voordeel is dat de kans op inbraak sterk wordt verlaagd, inbrekers hebben een enorme hekel aan rolluiken!

Garantie: Onze rolluiken worden standaard geleverd inclusief 5 jaar garantie! Hiermee maakt zonweringbestellen.nl graag een statement, wanneer het gaat om kwaliteit!

Bekijk hier alle rolluiken

Waarom zonwering van zonweringbestellen.nl

Wij onderscheiden ons van andere online zonweringbedrijven met producten van topkwaliteit en benadrukken dit nog eens extra met de garanties die wij geven! Daarnaast werkt zonweringbestellen.nl uitsluitend met materialen van topkwaliteit. Dit ziet u zowel terug in alle soorten zonwering, maar ook bij de bijbehorende opties!

Naast de kwaliteit van onze producten zijn ook onze prijzen concurrerend en in veel gevallen zijn onze prijzen zelfs zo concurrerend, dat andere aanbieders het niet goedkoper kunnen/willen aanbieden!

Wij verkopen dus niet alleen producten van topkwaliteit, maar zijn daarnaast ook nog eens in veel gevallen de goedkoopste aanbieder in zonwering! Ook kunt u bij ons terecht met al uw vragen, ons team staat dagelijks voor u klaar en adviseert u graag!

Nog een aantal redenen:

  • Zeer goede klantenservice
  • Wij denken graag met u mee
  • Kleurstalen kunnen makkelijk worden aangevraagd
  • Zeer scherpe prijzen
  • Duidelijke garanties en garantiebeleid
  • Een showroom waar u onze producten kunt komen bekijken
  • Wij bezorgen uw zonwering zelf!
< Verschillende soorten buitenzonwering Energie besparen met rolluiken >