Mandje: (Leeg)

Energie besparen met rolluiken

27 Juli, 2020 16:54

Energie besparen met rolluiken? Hoe kom je erop?! Dat en meer over de voordelen van rolluiken lees je in dit bericht!

Langzaam, maar zeker begint het einde van de zomer in zicht te komen. Oké, toegegeven het duurt nog wel even, maar voor je het weet is het zo ver!

Met de winter in het vooruitzicht, wordt het langzaam tijd om eens voorzichtig wat andere producten in het zonnetje te zetten. Daarom gaat dit bericht dan ook over rolluiken!

De veelzijdigheid van rolluiken

Rolluiken worden steeds populairder. Hoewel ze voornamelijk in Brabant en Limburg vaak worden gebruikt, begint zo’n beetje heel Nederland en ook België overtuigd te raken van de voordelen. Hoe komt dit?

Rolluiken tegen inbraak: Rolluiken worden vaak ingezet tegen inbraak en hoewel het geen 100% garantie is om inbrekers buiten de deur te houden, slaan ze een huis met rolluiken sneller over! Dat is dan ook de reden, waarom er tijdens de wintermaanden meer rolluiken worden verkocht. Het is minder lang licht tijdens de wintermaanden en dan neemt de kans op een eventuele inbraak toe.

Rolluiken kunnen het dus niet helemaal tegenhouden (hoewel er wel speciale rolluiken voor bestaan), maar kunnen het inbrekers wel een stuk moeilijker maken.

Rolluiken tegen pottenkijkers: Laat de rolluiken zakken en er is geen mogelijkheid meer om naar binnen te kijken. Het is zelfs nauwelijks nog te zien of iemand wel of niet thuis is. Dit is natuurlijk een extra voordeel op het punt hierboven en het biedt natuurlijk ongekend veel privacy!

Met rolluiken besparen op stookkosten: Tijdens de wintermaanden is het handig wanneer de warmte binnenblijft. Met rolluiken voor de ramen, worden ramen extra geïsoleerd. Warmte krijgt daardoor minder kans om via de ramen naar buiten te glippen en dit zorgt er dan weer voor dat er minder gestookt hoeft te worden.

Dit kan bij een langere en koudere winter een behoorlijke besparing op de energienota opleveren. Het plaatsen van rolluiken kan dan ook gezien worden als een investering voor verschillende doeleinden!

Rolluiken op maat kopen

Rolluiken zijn maatwerk. Bij zonweringbestellen.nl koopt u uw nieuwe rolluik op maat vanaf 77 euro! Door gebruik te maken van onze configurator kunt u de juiste maten invoeren en uw rolluiken volledig samenstellen. Tijdens het bestelproces kunt u kiezen uit verschillende opties:

Kleuren: Wij kunnen rolluiken leveren in verschillende standaard kleuren en tegen bijbetaling zelfs in afwijkende kleuren!

Handbediening of elektrische bediening: Rolluiken worden standaard geleverd met handbediening, uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor elektrische bediening. Hier zijn ook weer verschillende mogelijkheden in.

SOMFY motor: Kiest u voor een elektrische variant, dan wordt deze geleverd met een SOMFY motor. SOMFY motoren zijn al vele jaren de beste motoren voor zonwering en daarom werken wij uitsluitend met motoren van dit merk.

Afstandsbediening of Smartphone: Wilt u uw nieuwe rolluiken kunnen bedienen door middel van een afstandsbediening, of zelfs met uw smartphone? Tijdens het bestelproces kunt u ook uit deze opties kiezen. Ook hier werken wij uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit!

5 jaar garantie: Op onze rolluiken zit een standaard garantie van 5 jaar! Wij zijn overtuigd van de kwaliteit die wij leveren en durven dit te benadrukken door een garantie van 5 jaar te geven op buitenzonwering!

< Zonwering van zonweringbestellen.nl De voordelen van buitenzonwering >