Mandje: (Leeg)

Verschillende soorten buitenzonwering

20 Januari, 2021 12:47

zonwering buiten knikarmscherm

Bent u op zoek naar zonwering voor buiten? Dan heeft u de keuze uit verschillende soorten. Bij zonweringbestellen.nl vindt u alle soorten die op dit moment populair zijn. Hieronder maken wij zo dadelijk een lijstje met de verschillende soorten en waar ze onder andere toegepast kunnen worden.

Voor de meeste plekken is er wel een juist type zonwering te vinden ongeacht of er nou veel of weinig ruimte aanwezig is om deze te plaatsen. We beginnen bij een ideale soort zonwering die vaak toegepast wordt op plekken met weinig ruimte.

Screens zonwering voor buiten

Screens zijn een soort zonwering die je steeds vaker voorbij ziet komen. Het is een ideaal type zonwering, die vrijwel overal een passende oplossing biedt. Doordat screens compact zijn en hierdoor weinig ruimte in beslag nemen, zijn ze perfect om voor ramen te plaatsen.

Screens hebben naast het compacte design nog meer voordelen, zo bieden ze veel privacy en zijn ze in hoogte in te stellen, waardoor u de lichtinval perfect kan bepalen. Ze zijn er is verschillende soorten en maten en ook voor diverse toepassingen.

Uitvalschermen – Buitenzonwering

Voor het plaatsen van een uitvalscherm is een stuk meer ruimte nodig, dan dat dit het geval is bij bijvoorbeeld screens. Uitvalschermen zijn wel een type zonwering dat al jarenlang erg populair is in Nederland. Uiteraard zijn deze schermen in de afgelopen steeds beter geworden en zijn er steeds meer opties waaruit gekozen kan worden.

Uitvalschermen worden vaak aan de achterkant van het huis gemonteerd en houden de zon uit uw woning, waardoor deze lekker koel blijft tijdens de zomermaanden. Een bijkomend voordeel aan uitvalschermen is dat deze ook goed geschikt zijn om zelf onder te gaan zitten. Zo kunt u tijdens de zomermaanden lekker buiten zitten en een fijne schaduwplek in uw tuin creëren.

Vul uw afmeting in

Breedte in mm:  500 - 4500 mm
Hoogte in mm:  500 - 3100 mm

Knikarmschermen

Knikarmschermen zijn ontzettend populair en vallen bij ons onder de categorie van meest verkochte producten. Ook knikarmschermen worden vooral aan de achterkant van het huis bevestigd en kunnen gedeeltelijk geopend worden om de lichtinval te bepalen of kunnen in het geheel worden geopend en dan heeft u net zoals bij uitvalschermen een fijne plek om tijdens de zomermaanden onder te zitten.

Een knikarmscherm is praktisch en ziet er ook nog eens erg fraai uit!

Markiezen – Buiten zonwering

Markiezen zijn weer helemaal terug van bijna weggeweest. Nou ja, weggeweest, eigenlijk zijn ze nooit echt weggeweest maar werden ze tot een paar jaar geleden nog maar vrij weinig gebruikt. Nu retro en vintage helemaal hot zijn, zijn ook de markiezen weer helemaal hot! En daar is mooi op ingespeeld, zo zijn deze zonneschermen vandaag de dag verkrijgbaar is een groot aantal kleuren en met verschillende opties.

Markiezen worden vaak gebruikt bij restaurants en andere horecagelegenheden, maar passen ook goed bij een woning waar er de voorkeur is om een authentieke stijl te creëren. Markiezen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zo zijn er modellen waar je onderdoor kan lopen en lagere modellen die vooral worden geplaatst op plekken waar niet onderdoor gelopen hoeft te worden.

Buitenzonwering voor iedere situatie

Wij verkopen zonwering die geschikt is voor buiten en voor elke denkbare situatie. Hierboven hebben wij geprobeerd om een kleine uitleg te geven over de verschillende soorten zonwering. Wij hopen het met deze uitleg iets makkelijker wordt om een keuze te maken.

Heeft u buitenzonwering nodig en twijfelt u of bovenstaande soorten wel kunnen worden toegepast op de plaats waarvoor u zonwering zoekt? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om advies in te winnen.

Een collega zal u dan adviseren over de mogelijkheden die passen bij uw situatie!

< Zonnescherm kopen tips Zonwering van zonweringbestellen.nl >