Mandje: (Leeg)

ZB TOP ZIP 95 windvast schuin

De ZB TOP ZIP 95 schuin windvast beschikt over een ritssluiting die de constructie beschermt tegen windstoten. Alleen leverbaar met elektrische bediening. Minimale breedte 500mmx1000mm, maximaal 3600mm breed x 2600mm hoog.
v.a.€ 153,00
Breedte in mm:  500 - 3600 mm
Hoogte in mm:  1000 - 2800 mm

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL.TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Een screen dat wel tegen een (wind)stootje kan is de ZB TOP ZIP 95 schuin windvast. In deze screen zijn de voordelen van een reguliere screen gecombineerd met windvaste eigenschappen. Het glasvezeldoek is volledig opgesloten d.m.v. een soort ritssluiting. Het doek wordt als het ware geritst in de geleiders. Door een gewicht in de onderlijst is de screen in elke stand windvast. De screen is daardoor zeer geschikt voor specifieke situaties, zoals een gevel met veel wind of bij hoge gebouwen.

De ZB TOP Zip 95 schuin uitermate geschikt voor grote afmetingen. Deze Screen is op grotere maten te produceren dan een normale screen. De minimale grootte is 50cm breed bij 100cm hoog. De maximale afmeting is 360cm bij 260cm. Deze screen kan alleen uitgevoerd worden met een elektromotor en is in meerdere kleuren leverbaar. U kunt uw windvast screen samenstellen via product opties. Om te zorgen dat u de juiste specificaties invult kunt u onze handleidingen raadplegen:

Klik op de link om een pdf document te openen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

 • Goedkoop en toch kwaliteit
  Joost Graderen 05-01-2019
  Zeer mooie screen, ziet er goed en verzorgd uit. netjes op tijd geleverd.
 • Geweldigge ZipScreens
  Jan 08-07-2018
  Onlangs 3 Zip 95 Screens besteld, binnen 3 weken geleverd! top 1 grote 2400x1899 en 2 kleinere 1550x1700 waarvan 1 met de aansluiting links en de andere rechts. Alles in perfecte staat ontvangen. Bij de montage bleek dat alle screens al geprogrammeerd waren!! En de kanalen ook in de goede volgorde helemaal top, heb alleen de onderste stop van alle 3 wat hoger afgesteld die liepen wat mij betreft iets te ver door zodat het doek slap ging hangen. Het ziet er allemaal strak uit geweldig. Bij deze, Hartelijk dank van een tevreden klant.
 • Perfecte Screens
  J. Karrava 28-06-2018
  Deze screen zijn echt perfect. Staan mooi strak en klapperen niet ( de oude deden dat wel.) Echt blij dat ik ze vervangen heb. Bedankt voor het advies.
 • Werkt als een zonnetje!
  Waller 29-07-2017
  Twee zip 95 screens besteld (incl. Somfy RTS + 1 Telis 4 afstb.) voor twee ramen op 1e verdieping. Levering duurde wat langer, maar was wel netjes aangegeven (voorjaarsdrukte). Levering geheel in orde afgeleverd en goed verpakt in noppenfolie. Geen beschadigingen ontdekt. Maten tot op de millimeter zoals opgegeven. Heb wel zelf het snoergat wat moeten verplaatsen (extra gat boren en kabel verleggen), omdat deze niet aansloot op het gat in mijn kozijn. Motoren waren al geprogrammeerd op twee kanalen van de afstandsbediening en zelfs al op lengte afgesteld. Zelf eerst ook nog even getest of alles wekte. Monteren met handleiding van de website (zat niet bij de levering). Toch nog even wat extra you-tube filmpjes gezocht over de Somfy motoren en mogelijkheden voor extra afstellen (geweldig product trouwens zo'n RTS motor). Opmerkingen; 1) 9,5 mm metaalboortje is lastig in de bouwmarkt te vinden. 10mm werkte ook, maar niet te grof boren, want het gaatje moet afgedekt worden met een kunststof dopje. Als je het gat te grof boort (10+mm), dan blijft het dopje niet meer zitten. 2) Ik heb als extra stap, de twee geleiders aan de hoofdbak vast gemonteerd met een extra schroefje, door een 2 mm gaatje te boren dar waar geleider en bak samenkomen. Vervolgens aan de zijkant, een heel klein schroefje er ingedraaid en de twee blijven bij elkaar. Dit vereenvoudigde bij mij de montage, om dat beide geleiders op een raamdorpel leunde. Hierdoor kon ik in 1x het raamwerk monteren, zonder dat de boel uit je handen valt. 3) De bak zelf wordt niet aan de wand gemonteerd (twijfelde nog even en heb toen gebeld), enkel de geleiders worden gemonteerd. Hij blijft echter prima zitten! Binnenkort nieuwe bestellen voor beneden! Mvgr, Ingmar
 • Zeer tevreden
  Jan van Devente 10-01-2017
  Aantal screens besteld en geheel naar tevredenheid bezorgd. geheel naar wens en binnen de afgesproken tijd.
 • Mooi en goed
  W. de Klerk 30-03-2016
  Screens zien er mooi uit, speciaal in een kleur laten moffelen. is precies de goede kleur. past exact bij de schuifpui. werkt verder prima
 • Echt windvast
  Jan 05-11-2015
  Er was ons verteld dat deze screen echt windvast zou zijn en inderdaad we kunnen hem met een gerust hart uitlaten als we gaan werken. blijft allemaal goed werken
 • Goed geregeld
  Evelien 19-09-2015
  heel simpel. alles is goed geregeld. vragen worden beantwoord en netjes geleverd. Ga zo door. Bedankt
 • Screen
  A.doorneweert@z 19-07-2015
  Als ik de maten door geef kan ik dan de prijs ook zien incl motor enzv of komen jullie in meten
 • Zip-screen
  Frans Draisma 12-06-2015
  In 2014 hier een grote zip-screen gekocht en een paar weken later een nog grotere voor mijn zoon. Keus is op Zonweringbestellen heb ik gemaakt omdat site een betrouwbare indruk maakt en de prijzen zeer gunstig zijn. Zelf heb ik 2 linker handen, maar gelukkig wel een zoon die erg handig en precies is. Hij heeft de screen voor me geplaats. Mankeerde niets aan. Mooi strak en goed werkend. Tot ik een paar maanden geleden van inkopen thuis kwam en zag, dat de screen aan 1 kant uit de geleider was gelopen. Mijn zoon gevraag om te herstellen. Lukte niet. Toen Zonweringbestellen een mail gestuurd, met foto’s, en het probleem voorgelegd. Er werd snel gereageerd en me medegedeeld, dat een monteur langs zou komen om het op te lossen. Ben met vakantie gegaan en direct na vakantie kwam monteur. Kreeg het ook niet voor elkaar. Monteur gaf complimenten hoe de screen was geplaatst. Perfect, zei hij. Vermoedelijk was het doek te krap gesneden. Kreeg daarna al snel bericht vanuit kantoor, dat ze een nieuwe screen zullen leveren. Gezien de gang van zaken tot nu heb ik er alle vertrouwen in, dat dit snel zal worden geregeld. U begrijpt, dat ik niets anders kan doen dan de loftrompet steken voor Zonweringbestellen. Klassse!!!
 • Goed en snel
  Piet de Borre 02-05-2015
  Stalen aangevraagd en volgende dag in huis. Toen besteld en snel bezorgd fijn op zaterdag, screen bevalt prima. als we weer zonwering nodig hebben dan bestellen we weer.
 • Snel geleverd
  Johan de Vries 19-04-2015
  Screen besteld. is snel geleverd. afstandbediening werkt perfect. ziet er mooi en strak uit. Bedankt

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)