Mandje: (Leeg)

ZB TOP ZIP 95 windvast Vierkant

De ZB TOP ZIP 95 windvast beschikt over een ritssluiting die de constructie beschermt tegen windstoten. Alleen leverbaar met elektrische bediening. Minimale breedte 500mmx1000mm, maximaal 3600mm breed x 2600mm hoog.
v.a.€ 164,00
Breedte in :  500 - 3600
Hoogte in :  1000 - 2800

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL.TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Een screen dat wel tegen een (wind)stootje kan is de ZB TOP ZIP 95 vierkant windvast. In deze screen zijn de voordelen van een reguliere screen gecombineerd met windvaste eigenschappen. Het glasvezeldoek is volledig opgesloten d.m.v. een soort ritssluiting. Het doek wordt als het ware geritst in de geleiders. Door een gewicht in de onderlijst is de screen in elke stand windvast. De screen is daardoor zeer geschikt voor specifieke situaties, zoals een gevel met veel wind of bij hoge gebouwen.

De ZB TOP Zip 95 uitermate geschikt voor grote afmetingen. Deze Screen is op grotere maten te produceren dan een normale screen. De minimale grootte is 50cm breed bij 100cm hoog. De maximale afmeting is 360cm bij 260cm. Deze screen kan alleen uitgevoerd worden met een elektromotor en is in meerdere kleuren leverbaar. U kunt uw windvast screen samenstellen via product opties. Om te zorgen dat u de juiste specificaties invult kunt u onze handleidingen raadplegen:

Klik op de link om een pdf document te openen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

Wees de eerste die een review schrijft

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)