Mandje: (Leeg)
Terug naar rolluiken

Rolluik ZB.41 halfrond

Het Rolluik ZB.41 met een halfronde bak is een aluminium rolluik met een meerlagige poedercoating. Doordat de lamellen zijn voorzien van een schuimvulling, heeft dit rolluik een hoge isolatiewaarde. Het rolluik ZB.41 is verkrijgbaar in diverse kleuren. Om te zorgen dat u de juiste kleur bestelt, vraagt u eenvoudig kleurstalen bij ons aan. U ontvangt standaard 5 jaar fabrieksgarantie.
v.a.€ 94,00
Breedte in :  500 - 3100
Hoogte in :  500 - 3100

U bestelt eenvoudig uw Rolluik ZB.41 halfrond op maat. Vul hieronder de gewenste maat in en selecteer de extra opties waar u gebruik van wilt maken.

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL. TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Zie inmeet instructies onderaan deze pagina! De minimale breedte is 500 mm en de maximale breedte is 3200 mm. De minimale hoogte is 500 mm en de maximale hoogte is 3000 mm.

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Rolluik ZB.41 halfrond goedkoop online kopen

Onze rolluiken worden gebruiksklaar geleverd en hoeven alleen nog gemonteerd te worden. Doordat wij de rolluiken zonder montage leveren, besparen wij op de kosten. Hierdoor betaalt u de laagste prijs. Daarnaast houden wij de verzendkosten ook laag.

Het rolluik ZB.41 halfrond wordt bezorgd inclusief:

 • Schakelaar
 • Aansluitsnoer
 • Stekker
 • Montagemateriaal


Rolluik montage

De rolluiken van Zonweringbestellen bestelt u exclusief montage. Zo kunnen wij de laagste prijs voor onze rolluiken garanderen.

Over het Rolluik ZB.41 met halfronde bak

Door de zwaardere en met schuim gevulde lamellen, levert het rolluik ZB.41 halfrond een zeer hoge bijdrage aan de isolatie in huis. Daarnaast is dit rolluik ook geschikt voor het weren van de zon en geluid en houdt het inbrekers buiten de deur.

Bandbediening of elektromotor

De ZB.41 is leverbaar met zowel een bandbediening als een elektromotor. Indien u kiest voor de bediening met elektromotor, kan er ook een afstandsbediening worden meegeleverd.

Rolluik ZB.41 halfrond specificaties:

Lamel hoogte               41mm
Lamel dikte                  8.5mm
Maximale breedte         3100mm
Maximale hoogte          3100mm
Maximale oppervlakte   9.69 M2
Gewicht pantser p/m2   2.54 kg

Maximale hoogte in bakmaat.

Bakmaat      Maximale hoogte
15.0cm        130cm
16.5cm        170cm
18.0cm        250cm
20.5cm        310cm 

Eigenschappen:
 
EnergiebesparendGeluidswerendInbraakwerendInkijkwerendRegenwerendZonwerend

Klik op de link om een pdf document te openen:

Reviews

 • nnnnnnn
  mmmmm 28-03-2019
  mn
 • Goedkoop en Prima
  Jan de Koop 05-01-2019
  Deze kwaliteit besteld en netjes op tijd ontvangen. Montage was geen probleem en ze werken prima.
 • Heroal Rolluik is uitstekend
  Bas 10-12-2018
  Voor een Heroal Rolluik gekozen en is veel en veel beter dan het rolluik wat ik had hangen (weet niet wat voor merk)
 • zeer goed rolluik
  Willem Hoeda 25-08-2018
  Gekozen voor het 40mm rolluik. iets duurder, maar moet zeggen zeer zwaar en degelijk rolluik.
 • 27-07-2018
 • Top site
  K. Poedlaan 27-02-2018
  Meerdere rolluiken besteld en ontvangen. Netjes op tijd geleverd en netjes mijn vragen beantwoord omtrent montage. Goede kwaliteit en functioneert prima.
 • Prima service
  Peter 30-12-2017
  Een aantal rolluiken besteld die keurig op tijd en goed verpakt zijn afgeleverd. Ook de service was prima: vragen per mail en telefoon goed beantwoord, ook vlot een aantal monsters toegestuurd gekregen. Voorlopig geen rolluiken meer nodig maar indien wel weer nodig, dan zou ik ze hier weer bestellen.
 • Prima verzorgd
  Peter willemsen 30-12-2017
  Voor het eerst hier rolluiken besteld,eerst even informatie gevraagd voor de kleur een paar dagen later een bestelling gedaan drie weken voor kerstmist en ik heb toch de rolluiken voor kerts mis gekregen .prima bedrijf enngoed materiaal
 • Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
  Leon Goudzwaard 08-12-2017
  Wij zaten al enige tijd te kijken voor rolluiken. Alleen steeds weerhield ons de prijs tot koop. Echter na het vinden van jullie site zagen wij dat het ook voor aantrekkelijke prijzen mogelijk bleek te zijn en hebben wij 2 rolluiken besteld.
 • Dhr
  Peeters 30-11-2017
  Twee leveringen volgen afgesproken levertijd afgeleverd. Kwaliteit is uitstekend. Service uitstekend. Speciaal Dave Wernert.Ben weer een volgende bestelling gereed aan het maken.Als je een rolluik wilt aanschaffen kun je niet om dit bedrijf heen.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)