Mandje: (Leeg)

Screen ZIP.De Luxe 125

De Screen ZIP De Luxe 125 heeft een zware buisconstructie en een fraai modern design. Een screen van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn ook grotere maten mogelijk. Minimale grootte 1000mm x 1000mm, maximaal 5400mm breed bij 4000mm hoog.
v.a.€ 417,00
Breedte in mm:  500 - 5400 mm
Hoogte in mm:  1000 - 4000 mm

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

De Screen ZIP De Luxe 125 is één van de luxe screens van zonweringbestellen.nl. Deze screens worden voorzien van een hoge kwaliteit behuizing gecombineerd met een fraai modern design. Door de zware buisconstructie en bak zijn onze luxe screens extra sterk en bestand tegen verschillende weertypen. Naast deze voordelen beschikken de luxe screens over een hoogwaardig glasvezel doek. Dit doek behoudt het zicht naar buiten maar belemmert de inkijk naar binnen. Naast de extra privacy die een screen u biedt houdt het ook temperatuurstijging en hinderlijke zonneschittering buiten.

De Screen ZIP De Luxe 125 is de grootste screen van zonweringbestellen.nl. Deze screen is in de volgende afmetingen leverbaar:

Breedte: 100cm t/m 540cm 
Hoogte: 100cm t/m 400cm

Onze De Luxe screens zijn alleen elektrisch leverbaar, wel heeft u een ruime keuze uit verschillende kleuren. U kunt de screen samenstellen via de verschillende blokken bij product opties. Wanneer u twijfelt over de afmetingen of andere aspecten kunt u het beste onze handleidingen raadplegen:

Klik op de link om een pdf document te openen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

 • Mooie screen!
  G Poldervaart 20-03-2021
  Gisterenmiddag het bestelde screen opgehaald. Keurig verpakt, direct geinstalleerd naar volle tevredenheid. Ga zo door!
 • Perfect
  Jo Hellevoets 11-08-2020
  Perfecte levering en perfecte montage
 • Niet helemaal perfect
  Jan Wolters 11-08-2020
  De levering liet behrrolijk lang op zich wachten
 • Zeer netjes
  Ron 27-05-2020
  Vandaag 2 screens gemonteerd en dit was super makkelijk en goed voor elkaar. Aantal keer gemaild voor de kleuren en de volgende dag de kleurstalen al in huis
 • Goedkoop en toch kwaliteit
  Joost Graderen 05-01-2019
  Zeer mooie screen, ziet er goed en verzorgd uit. netjes op tijd geleverd.
 • Geweldigge ZipScreens
  Jan 08-07-2018
  Onlangs 3 Zip 95 Screens besteld, binnen 3 weken geleverd! top 1 grote 2400x1899 en 2 kleinere 1550x1700 waarvan 1 met de aansluiting links en de andere rechts. Alles in perfecte staat ontvangen. Bij de montage bleek dat alle screens al geprogrammeerd waren!! En de kanalen ook in de goede volgorde helemaal top, heb alleen de onderste stop van alle 3 wat hoger afgesteld die liepen wat mij betreft iets te ver door zodat het doek slap ging hangen. Het ziet er allemaal strak uit geweldig. Bij deze, Hartelijk dank van een tevreden klant.
 • Perfecte Screens
  J. Karrava 28-06-2018
  Deze screen zijn echt perfect. Staan mooi strak en klapperen niet ( de oude deden dat wel.) Echt blij dat ik ze vervangen heb. Bedankt voor het advies.
 • Werkt als een zonnetje!
  Waller 29-07-2017
  Twee zip 95 screens besteld (incl. Somfy RTS + 1 Telis 4 afstb.) voor twee ramen op 1e verdieping. Levering duurde wat langer, maar was wel netjes aangegeven (voorjaarsdrukte). Levering geheel in orde afgeleverd en goed verpakt in noppenfolie. Geen beschadigingen ontdekt. Maten tot op de millimeter zoals opgegeven. Heb wel zelf het snoergat wat moeten verplaatsen (extra gat boren en kabel verleggen), omdat deze niet aansloot op het gat in mijn kozijn. Motoren waren al geprogrammeerd op twee kanalen van de afstandsbediening en zelfs al op lengte afgesteld. Zelf eerst ook nog even getest of alles wekte. Monteren met handleiding van de website (zat niet bij de levering). Toch nog even wat extra you-tube filmpjes gezocht over de Somfy motoren en mogelijkheden voor extra afstellen (geweldig product trouwens zo'n RTS motor). Opmerkingen; 1) 9,5 mm metaalboortje is lastig in de bouwmarkt te vinden. 10mm werkte ook, maar niet te grof boren, want het gaatje moet afgedekt worden met een kunststof dopje. Als je het gat te grof boort (10+mm), dan blijft het dopje niet meer zitten. 2) Ik heb als extra stap, de twee geleiders aan de hoofdbak vast gemonteerd met een extra schroefje, door een 2 mm gaatje te boren dar waar geleider en bak samenkomen. Vervolgens aan de zijkant, een heel klein schroefje er ingedraaid en de twee blijven bij elkaar. Dit vereenvoudigde bij mij de montage, om dat beide geleiders op een raamdorpel leunde. Hierdoor kon ik in 1x het raamwerk monteren, zonder dat de boel uit je handen valt. 3) De bak zelf wordt niet aan de wand gemonteerd (twijfelde nog even en heb toen gebeld), enkel de geleiders worden gemonteerd. Hij blijft echter prima zitten! Binnenkort nieuwe bestellen voor beneden! Mvgr, Ingmar
 • Zeer fraai
  M.de Wit 18-04-2017
  Prachtige en stevige screen. Kan vel wind hebben.
 • Zeer tevreden
  Jan van Devente 10-01-2017
  Aantal screens besteld en geheel naar tevredenheid bezorgd. geheel naar wens en binnen de afgesproken tijd.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)