Mandje: (Leeg)

Ontdek de knikarmschermen van zonweringbestellen.nl

24 Februari, 2021 15:35

Vandaag zetten wij onze knikarmschermen in het zonnetje en geven wij u onder andere meer informatie over de voordelen en natuurlijk ook de prijzen.

Laten we beginnen met de voordelen van een knikarmscherm:

 • Multifunctioneel
 • Houdt de zon buiten het huis
 • Creëert een aangename plek om onder te zitten gedurende de zomermaanden
 • Ze zijn eenvoudig in te klappen
 • Keuze uit elektrische bediening en handbediening

Wat kost een knikarmscherm en waar moet u rekening mee houden

De prijzen van een knikarmscherm verschillen enorm per aanbieder. Dit heeft te maken met bijvoorbeeld de kwaliteit en ook met de afmetingen. Sommige aanbieders verkopen uitsluitend standaard maten, terwijl u bij zonweringbestellen.nl ook terecht kunt voor een knikarmscherm op maat.

Wij raden altijd aan om goed naar de maten te kijken. Meestal zijn de standaardmaten perfect, maar in sommige gevallen kan het zijn dat u toch op zoek bent naar een breder model of een model met een langere uitval.

In dat laatste geval is maatwerk een goede optie, hoewel het soms wel prijzig kan zijn. Natuurlijk is dit bij zonweringbestellen.nl niet het geval, wij leveren onze knikarmschermen namelijk regelrecht vanuit de fabriek en hebben dus altijd de mogelijkheid om maatwerk te kunnen leveren tegen een scherpe prijs!

Om u een indicatie te kunnen geven van de prijzen, maken wij hieronder een overzicht:

Wij hebben standaard 1 model in de aanbieding. Op dit moment is dat het Milaan knikarmscherm. Deze verkopen wij in twee uitvoeringen, namelijk standaard en maatwerk. Met dit model kunnen wij u duidelijk het (kleine) verschil in prijs laten zien tussen standaard maten en maatwerk.

Een standaard model koopt u namelijk vanaf €579.

Een maatwerk model koopt u bij ons al vanaf €599.

Hieronder ziet u de twee modellen. Door op het plaatje te klikken, kunt u het model bekijken en een definitieve prijs berekenen.

 knikarmscherm milaan standaard

knikarmscherm milaan op maat

Naast bovengenoemd model hebben wij nog zo’n 5 andere modellen. Hoewel dit misschien een klein aanbod lijkt, kunt u naar hartenlust variëren. Elk knikarmscherm is namelijk verkrijgbaar in een zeer groot aantal kleuren, waarvoor u bijvoorbeeld ook kleurstalen kunt aanvragen.

U kunt GRATIS kiezen uit een zeer groot aantal kleuren en overige opties. Onder andere doordat u bij ons gratis de kleuren kunt uitkiezen, bent u ALTIJD goedkoper uit! Daar komt nog eens bij, dat wij werken met groothandelsprijzen.

De prijzen van onze knikarmschermen variëren van €579 - €1028. Gemiddeld gezien, kiezen de meeste klanten voor een model met een vanaf prijs van tussen de €579 - €864. De volgende modellen vallen hieronder (inclusief maatwerk modellen):

 • Knikarmscherm Milaan
 • Knikarmscherm Bodrum
 • Knikarmscherm Barca
 • Knikarmscherm Madrid

 

Waarom uw knikarmscherm kopen bij zonweringbestellen.nl?

Zonweringbestellen.nl is de nr. #1 webshop van Nederland wanneer het gaat om zonwering. Met inmiddels ruim 30 jaar ervaring hebben wij de kennis in huis om topkwaliteit zonwering te kunnen verkopen tegen groothandelsprijzen.

Zo geldt dit ook voor onze knikarmschermen, die worden gemaakt met hoogwaardige materialen. Zo zijn bijvoorbeeld de doeken van zeer hoge kwaliteit en hebben deze een uv-behandeling gehad, waardoor ze mooi blijven. Ook werken wij met de beste leveranciers van Europa samen, hierdoor kunnen wij ook de kwaliteit garanderen en dat doen wij met een garantie van 5 jaar!

 

Daarom zonweringbestellen.nl:

 • De beste kwaliteit knikarmschermen
 • De goedkoopste van Nederland
 • 5 jaar garantie
 • Verschillende GRATIS opties
 • Zorgvuldig maatwerk
< Waarom kiezen voor een elektrische zonnescherm? Zonwering screens voor buiten >