Mandje: (Leeg)

Aluminium markies . Standaard Kap Meranti . KLAP MODEL

Deze Aluminium KLAP Markiezen worden uitgevoerd met een standaard kap van Meranti hardhout. Door het gebruik van Aluminium en Hardhout kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. Bekleed met een prachtig dessin hebt u de ideale zonwering aan uw woning. De bediening van een markies gaat via een koord maar kan ook met een motor. Desgewenst met afstandbediening.
v.a.€ 381,00
Breedte in mm:  1000 - 5000 mm
Hoogte in mm:  800 - 2000 mm

Uitval 800 / 900 / 1000 / 1150 / 1350 / 1500 / 1650 / 1800 / 2000 mm. Andere uitval niet mogelijk.

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Deze Aluminium KLAP Markiezen worden uitgevoerd met een standaard kap van Meranti hardhout. Door het gebruik van Aluminium en Hardhout kunnen we een zeer lange levensduur garanderen Bekleed met een prachtig dessin hebt u de ideale zonwering aan uw woning. Het voordeel van een markies is dat de zijkanten gesloten zijn zodat u geen last heeft van zijzon. Tevens kan een markies veel wind verdragen. De bediening van een markies gaat via een koord maar kan ook met een motor. Desgewenst met afstandbediening

Klik op de link om een pdf document te openen:

Reviews

  • Zeer fraai
    Rien 31-07-2020
    Onze achtergevel doet eenstuk gezelliger aan nu. Zeer fraai markies geleverd. Top materiaal gebruikt, dikke laag coating op de aluminium kappen,ook is er een erg mooie kwaliteit stof gebruikt. En de markies is vrij eenvoudig te monteren. En fijn elektrisch te bedienen. We zijn zeer tevreden.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)