Mandje: (Leeg)
Snelle levering
Top kwaliteit rolluiken
Volledige garantie
Veilig online betalen

Terrasoverkappingen

Er zijn 3 producten

Heeft u last van de zon of de wind terwijl u van uw terras wilt genieten? Onze overkappingen en schermen bieden een smaakvolle oplossing op maat. U heeft een ruime keuze uit diverse modellen, elk van deze modellen is uitvoerig getest.

Op deze site zijn alle prijzen voor de Doe Het Zelver, wilt u inclusief meten en montage? kijk dan op: www.wullems.com

  • Met de Veranda Wand Screen regelt u de temperatuur en lichtval in uw veranda, serre of terrasoverkapping. Tevens kunt de Wand Screen gebruiken op dagen dat de zon juist niet schijnt en u buiten wilt zitten met slecht weer.
  • ZB Verandadak van Zonweringbestellen gemaakt in eigen beheer. Hierdoor kunnen we u de LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND garanderen. Altijd MAATWERK en geen standaardmaten Een Super degelijk dak met Polycarbonaat van het Duitse Bayer. Wij leveren dit dak ook eventueel GLAS voorbereid voor dezelfde prijs. informeer naar de mogelijkheden.
  • Met de Serrola Veranda / Serrezonwering regelt u de temperatuur en lichtval in uw veranda, serre of terrasoverkapping. De zonwering wordt aan de buitenzijde geplaatst. Zo wordt het er in de zomer niet tropisch warm. Door een onzichtbare veer in de geleiding van de zonwering blijft het doek altijd strak gespannen. Wilt u stalen aanvragen, klik dan hier
    € 1.285,00
    Bekijken
Bij Zonweringbestellen kiest u uw eigen terrasoverkapping of scherm. Dat betekent dat u de keuze heeft uit diverse extra opties, waardoor uw zonwering perfect past bij de uitstraling van uw terras of tuin. Onze producten zijn altijd maatwerk en bieden goede bestendigheid tegen de wind en andere weersomstandigheden

Begin uw selectie door één van de modellen hieronder te kiezen. Daarna kunt u een keuze maken uit de vele opties die voor het model beschikbaar zijn.