Mandje: (Leeg)
Terug naar rolluiken

Rolluik ZB.41 ROND

BESTE PRIJS / KWALITEITS VERHOUDING. Het ZB41 Ronde Bak is hetzelfde rolluik als de ZB.41, met als verschil dat de bovenbak rond is. Eventueel is dit rolluik ook verkrijgbaar met ronde geleiders, zodat de bovenkant en de geleiders een gelijke uitstraling hebben. De lamellen kunnen in verschillende kleuren geleverd worden. Voor een compleet beeld kunt u een kleurstaal aanvragen. 5 JAAR GARANTIE
v.a.€ 89,00
Breedte in mm:  500 - 3100 mm
Hoogte in mm:  500 - 3100 mm

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL. TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Zie inmeet instructies onderaan deze pagina! De minimale breedte is 500 mm en de maximale breedte is 3200 mm. De minimale hoogte is 500 mm en de maximale hoogte is 3000 mm.

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Goedkoop rolluiken online kopen bij Zonweringbestellen.nl

Bij Zonweringbestellen.nl merken we dat er wel eens verwarring is over de productie van rolluiken. Veel van onze klanten denken dat er één of meerdere grote bedrijven zijn die een eigen merk rolluik maken. In Nederland is dit niet op deze manier geregeld; alle rolluikbedrijven zijn assemblagebedrijven. Zij zetten dus alleen de rolluiken in elkaar met ingekochte halffabricaten of onderdelen. De onderdelen van een rolluik worden dus altijd bij verschillende partijen ingekocht. De assemblagebedrijven maken hier dan een compleet rolluik van en verkopen het aan een winkelier, die het rolluik weer doorverkoopt aan de consument.

Zonweringbestellen neemt de taken van het assemblagebedrijf en van de winkelier over. Wij kopen onze eigen materialen in en maken hier een compleet product van. Deze kunt u bestellen in onze webshop. Door deze constructie kunnen wij de rolluiken goedkoper aanbieden dan veel zonweringwinkels. Wij werken alleen met producten van vooraanstaande merken, zoals: Somfy, Alutech, Heroal. Onze rolluiken kunnen dus concurreren met de beste merken op de Nederlandse markt. Doordat wij de rolluiken zelf kunnen assembleren kunnen wij deze kwaliteit leveren tegen een lagere prijs.

Het ZB41 rolluik Ronde Bak

Het grote voordeel van de ZB41 is de lamelgrootte. De lamellen zijn zwaarder dan die van de ZB39 en kunnen hierdoor in een grotere uitvoering geleverd worden. Daarbij geniet u met de zwaardere lamellen van een betere isolatie. De zonwering is dus beter zon- en geluidswerend.

De aluminium lamellen van de ZB41 worden afgewerkt met een gekleurde poedercoating. Deze coating kunnen wij in verschillende kleuren leveren. Het rolluik is te bestellen met een elektromotor of een bandbediening.


ZB.41 Rolluik Specificaties:

Lamel hoogte               41mm
Lamel dikte                  8.5mm
Maximale breedte         3100mm
Maximale hoogte          3100mm
Maximale oppervlakte   8.6 M2
Gewicht pantser p/m2   2.8 kg

Maximale hoogte in bakmaat.

Bakmaat      Maximale hoogte
13.7cm        100cm
15.0cm        130cm
16.5cm        175cm
18.0cm        255cm
20.5cm        310cm 

Eigenschappen:
 
EnergiebesparendGeluidswerendInbraakwerendInkijkwerendRegenwerendZonwerend

Klik op de link om een pdf document te openen:

Reviews

  • mooi rolluik met ronde bak
    Koos Langeveld 20-06-2015
    wij hebben voor een ronde bak gekozen omdat ook ons bestaande zonnescherm rond van vorm is. staat netjes bij elkaar. kwaliteit weet ik nog niet. het hangt net. ophangen viel erg mee. ziet er wel uit dat het lang meegaat.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)