Mandje: (Leeg)

ZB Screen 95 Schuin

De ZB Screen 95 Schuin heeft een strak vormgegeven behuizing. Leverbaar met elektrische bediening of een handbediening. Bandbediend is de ZB Screen 95 Schuin maximaal leverbaar in 2500mm bij 2500mm. Met een elektrische bediening is het maximum 4000mm bij 3000mm.
v.a.€ 119,00
Breedte in mm:  500 - 4000 mm
Hoogte in mm:  1000 - 3000 mm

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Met de ZB Screen 95 Schuin vermindert u inkijk in uw woning terwijl het zicht naar buiten grotendeels behouden blijft. Door het duurzame glasvezel doek worden ook hinderlijke schitteringen van de zon en hoge temperatuurstijging tegen te gaan. De ZB Screen 95 is de juiste keus om de temperatuur binnen aangenaam te houden en uw privacy te verhogen, zonder dat u hierbij zicht naar buiten moet inleveren.

De ZB Screen 95 heeft een strak vormgegeven behuizing en is hierdoor eenvoudig zelf te monteren. Het product is leverbaar is verschillende kleuren en afmetingen en u heeft de keuze tussen een elektrische bediening of een bandbedieining. De minimale afmeting van dit type screen is 50cm breed bij 100cm hoog. Elektrisch is de maximale grootte 400cm bij 300cm, bandbediend is 250cm bij 250cm het maximum. U kunt uw gewenste screen eenvoudig samenstellen via de verschillende blokken onder product opties. Om ervoor te zorgen dat u het juiste product met de juiste specificaties bestelt hebben wij enkele handleidingen voor u opgesteld:

Klik op de link om een pdf document te openen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

 • Top site
  Kenny Doelaars 28-06-2018
  Super makkelijk te bestellen en er wordt zeer goede kwaliteit geleverd. Op tijd en volgens afspraak. TOP SITE
 • Top
  Joop 30-05-2017
  Tevreden
 • Eindelijk privacy
  Maike Vos 30-04-2015
  We wonen aan een drukke weg, waardoor we veel last hadden van 'pottenkijkers'. We zochten naar een oplossing voor meer privacy, waarbij we niet het idee hadden opgesloten te zitten. De screens die we hier besteld hebben zijn de ideale oplossing. Mensen kunnen van buiten niet naar binnen kijken, maar wij van binnen wel naar buiten. Daarnaast zijn ze een mooie toevoeging aan ons huis.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)