Mandje: (Leeg)

ZB Screen 85 Schuin

De ZB Screen 85 is leverbaar in met elektrische bediening of handbediening. De minimale grootte is 500mm breed en 1000mm hoog. De maximale grootte van een elektrisch Screen 85 is 3400mm breed en 2800mm hoog. Bij een handbediening is het maximum 2500mm breed bij 2500mm hoog.
v.a.€ 99,00
Breedte in mm:  500 - 3400 mm
Hoogte in mm:  1000 - 2800 mm

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

De ZB Screen 85 Schuin is uitgerust met een transparant glasvezel screendoek. Het doek gaat inkijk naar binnen tegen terwijl het zicht naar buiten grotendeels behouden blijft. Door deze constructie houdt de ZN Screen 85 de warmte en de zon buiten. Het geheel is een sfeervolle oplossing om de binnentemperatuur ook tijdens de zomermaanden aangenaam te houden.

De ZB Screen 85 is leverbaar in een bandbediende en een elektrische variant. Bandbediend is de afmeting maximaal 250cm bij 250cm, elektrisch is de maximale grootte 340cm bij 280cm. In beide gevallen is de minimum grootte 50cm bij 100cm. Het maximale doekoppervlak is 8 m2. Door de compacte behuizing is de ZB Screen 85 gemakkelijk zelf te monteren.

U kunt eenvoudig het gewenste screen samenstellen via de blokken bij de productopties. Lees voordat u uw bestelling plaatst wel goed de verschillende handleidingen door, dan weet u zeker dat u het juiste product bestelt.

Klik op de link om een pdf document te openen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

 • kwaliteit voor lage prijs
  H. van Leur 09-01-2019
  Screens zijn netjes afgewerkt en zien er mooi uit. Keurig afgeleverd
 • Fantastisch Bedrijf
  Konnie Troubel 08-03-2018
  Ben door zonwering bestellen prima voorgelicht en geholpen. Screen staan zeer mooi en werken perfect. Bedankt
 • Goed geregeld
  Patrick 03-10-2017
  Wij hadden 9 screens nodig voor onze nieuwe woning. Omdat wij wat speciale wensen hadden die niet configureerbaar waren op de website hebben we wat mail contact gehad. Uiteindelijk alles prima geregeld, screens zien er stevig en goed uit. Bedankt voor de service!
 • Screens met perfecte nazorg
  Erik 13-08-2017
  Nadat onze screens binnengekomen waren de zaterdag erna alles gemonteerd toen bleek dat ik 2 schakelaars te kort kwam. Ik had 5 screens besteld waarvan 2 x een setje van 2 dezelfde en nog een met een afwijkende maat. Zagerdag ochtend een mailtje geatuurd met de vraag hoe dit kon. Dezelfde middag nog een reactie en een paar dagen later zonder gezeur de ontbrekende schakelaars al thuis. Superservice! Inmiddels werkt het prima en zijn we er erg blij mee.
 • Perfect in orde
  F. Hoppenbrouwe 02-03-2017
  Ik heb een doe-het-zelf pakket besteld voor ons keukenraam (2595 x 1308 mm), elektrisch bediend. Het pakket werd ruim binnen de gestelde tijd bij mij thuis bezorgd in zeer degelijke beschermende verpakking. Aan de hand van de duidelijke en complete handleiding kon ik het scherm probleemloos op het kozijn aanbrengen. De elektrische bediening functioneerde direct zoals het hoort en mijn echtgenote en ik zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. Het scherm weert de zon goed en we kunnen er toch ook van binnenuit goed doorheen kijken. En niet onbelangrijk: de prijs was goed t.o.v. de concurrentie. Nu nog afwachten hoe het product zich houdt door de jaren heen.
 • Heel tevreden
  Fred de Kraal 12-05-2015
  Geef Zonweringbestellen een 10. alles prima en goed geregeld.
 • Ideaal
  S. Looijen 28-04-2015
  Screens besteld voor de kinderkamer. lekker koel binnen, ideale oplossing . zonwering en toch naar buiten kijken.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)