Mandje: (Leeg)

ZB Screen 75 schuin

De ZB Screen 75 Schuin is met de compacte bak geschikt voor kleinere ramen. De minimale maat voor een screen 75 is 500mm breed x 1000mm hoog, de maximale maat is 2400 mm breed x 2000 mm hoog. Zowel elektrische als handbediening mogelijk. Leverbaar in verschillende kleuren. Indien gewenst kunt u verschillende stalen aanvragen.
v.a.€ 79,00
Breedte in mm:  500 - 2400 mm
Hoogte in mm:  1000 - 2000 mm

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Met de ZB Screen 75 Schuin voorkomt u hinderlijke zonschittering en hoge temperatuurstijging. De binnentemperatuur blijft op deze manier altijd aangenaam. De doeken van onze screens worden vervaardigd van duurzaam glasvezel. Dit zorgt voor een doek met een transparant zicht naar buiten. Met de ZB Screen 75 behoudt u dus zicht naar buiten, terwijl de inkijk belemmert wordt. Dit maakt deze screen een sfeervolle oplossing om de warmte te weren.


Door de compacte behuizing is de  ZB Screen 75 uitermate geschikt voor kleinere ramen. De maximale grootte van deze screen is 240cm breed en 200cm hoog, het doekoppervlak is maximaal 4,8m2. U bestelt deze screen eenvoudig via de verschillende blokjes bij de product opties, dit type screen is zowel handbediend als elektrisch leverbaar. Voordat u bestelt is het goed om de benodigde grootte goed op te meten, gebruik hiervoor onze meetinstructies.

Klik op de link om een pdf document te openen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

 • Prima bedrijf
  Jo Wolters 02-09-2018
  Snelle levering van de Screens goed verpakt en een mooi product en de montage is gemakkelijk te doen. Ga zo door TOP.
 • super tevreden
  saskia antvelin 27-06-2018
  kan niet anders zeggen dan dat we super tevreden zijn. Goede bestelprocedure, keurig bezorgd en eenvoudig te monteren. De prijs is keurig! echt een aanrader.
 • Super service
  Bolander 13-05-2017
  Voor de 2e keer iets besteld hier,en weer super tevreden binnen 3 weken had ik alle 4 de screentjes netjes in huis,jammer dat het doek wat op de site stond niet te leveren meer was maar er is keus genoeg. Dus een ander doek was zo gekozen(mooier dan wat mijn vrouw eerst had uitgezocht Haha) Alles keurig ingepakt met voldoende montage materiaal. En tot slot voor de deur afgeleverd door een super aardige bezorger die mij een uur van te voren belde hoe laat hij er was. inmiddels hangt het en het ziet er prachtig uit,en dat voor een hele leuke prijs. Bedankt en tot de volgende bestelling. Bolander Rotterdam
 • Perfecte screens keurig afgewerkt
  H. Veenendaal 08-05-2017
  De screens zijn keuring afgewerkt en bediening werkt perfect. Zeer goed zelf aan te brengen. Goede beschrijving via de site van Zonwering bestellen. Al met al ben ik zeer goed tevreden. Vorig jaar ook een Knikarm bestelt ook hier complimenten voor.
 • Mooi scherm
  Henk Rusman 08-05-2017
  We hebben dit scherm gekozen omdat het duidelijk de goedkoopste was. De bestelling verliep prima ook omdat we de goede kleur konden kiezen na het aanvragen van enkele stalen die meteen zijn verzonden. Bedankt voor de goede service en nette aflevering.
 • Snel geleverd.
  Koos Werdaal 27-05-2016
  Screens zijn snel geleverd en zien er goed uit. werken goed en het wordt aanzienlijk koeler binnen . PRIMA
 • Zeer goed
  Z Kokerdrop 19-09-2015
  Screens online besteld en super eenvoudig te monteren. Op afspraak geleverd en ziet er verder prima uit.
 • Wij zijn zeer tevreden!
  Lotte van Assel 30-04-2015
  Wij kopen niet zo snel iets online, maar we hebben er zeker geen spijt van dat we het toch een keer hebben geprobeerd. De screens werden keurig thuisbezorgd en we hebben het zelf gemonteerd. Dit bleek uiteindelijk heel eenvoudig.
 • Echt goed
  Ali Kesken 26-04-2015
  Heb het allemaal uitgezocht. Swela doek. Somfy motor. en toch super goedkoop. "kan dus wel"

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)