Mandje: (Leeg)
Terug naar rolluiken

Rolluik ZB.41

BESTE PRIJS / KWALITEITS VERHOUDING. Het Rolluik ZB.41 heeft een zwaardere lamel, waardoor dit rolluik groter uitgevoerd kan worden dan het ZB.39 rolluik.Het is een aluminium rolluik afgewerkt met een meerlagige poedercoating in kleur. De lamellen zijn gevuld met schuim, de schuimvulling biedt een hogere isolatiewaarde. Voor de kleur van dit rolluik kunt u enkele stalen aanvragen. 5 JAAR GARANTIE
v.a.€ 84,00
Breedte in mm:  500 - 3100 mm
Hoogte in mm:  500 - 3100 mm

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL. TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Zie inmeet instructies onderaan deze pagina! De minimale breedte is 500 mm en de maximale breedte is 3200 mm. De minimale hoogte is 500 mm en de maximale hoogte is 3000 mm.

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Rolluiken kopen bij zonweringbestellen.nl

Bij Zonweringbestellen.nl merken we dat er wel eens verwarring is over de productie van rolluiken. Veel van onze klanten denken dat er één of meerdere grote bedrijven zijn die een eigen merk rolluik maken. In Nederland is dit niet op deze manier geregeld; alle rolluikbedrijven zijn namelijk assemblagebedrijven. De onderdelen van een rolluik worden altijd bij verschillende partijen ingekocht. De assemblagebedrijven maken hier dan een compleet rolluik van en verkopen het aan een winkelier, die het rolluik weer doorverkoopt aan de consument.

Zonweringbestellen neemt de taken van het assemblagebedrijf en van de winkelier over. Wij kopen zelf halffabricaten in en maken hier een compleet product van. Deze kunt u bestellen in onze webshop. Door deze constructie kunnen wij de rolluiken goedkoper aanbieden dan veel zonweringwinkels. Wij werken alleen met producten van vooraanstaande merken (Somfy, Alutech, Heroal). Onze rolluiken kunnen dus concurreren met de beste merken op de Nederlandse markt.

 

Het ZB.41 rolluik

Een rolluik van het model ZB.41 wordt gemaakt met een zware lamel. Hierdoor is deze uitvoering groter dan de ZB.39-variant. De ZB.41 maakt gebruik van een aluminium rolluik met een gekleurde poedercoating. Door de schuimvulling van de lamellen heeft dit rolluik een hoge isolatiewaarde. De isolatiewaarde maakt de ZB.41 beter zon- en geluidwerend. Door de zwaardere lamel is dit product ook inbraakwerend. De ZB.41 is te bestellen met bandbediening of elektromotor.


ZB.41 Rolluik Specificaties:

Lamel hoogte               41mm
Lamel dikte                  8.5mm
Maximale breedte         3100mm
Maximale hoogte          3100mm
Maximale oppervlakte   8.6 M2
Gewicht pantser p/m2   2.8 kg P/M2

Maximale hoogte in bakmaat.

Bakmaat      Maximale hoogte
13.7cm        100cm
15.0cm        130cm
16.5cm        175cm
18.0cm        255cm
20.5cm        310cm

Eigenschappen: 
EnergiebesparendGeluidswerendInbraakwerendInkijkwerendRegenwerendZonwerend

Klik op de link om een pdf document te openen:

Reviews

 • Perfecte rolluiken
  Bert van LIerop 13-09-2017
  Dit is een geweldige site met perfecte rolluiken,en de service is geweldig. Omdat er een probleempje was bij de levering hebben ze dit ondanks de vankantie meteen opgelost.
 • PERFECT ROLLUIK
  Jan-Willem 13-11-2015
  rolluiken besteld en binnen 14 dagen ontvangen. onlangs bij mijn schoonouders ook rolluiken gemonteerd ( van iemand anders) de rolluiken die wij nu hebben zijn echt beter. Super Super.
 • levertijd iets langer dan gedacht
  Leo de Wald 21-08-2015
  Onze rolluiken werden na 4 weken bezorgd. lag volgens zonweringbestellen aan de bouwvak. Jammer want we hadden ze snel nodig. Werken trouwens wel goed.
 • goed en snel
  Cas Broere 01-07-2015
  Rolluiken zijn goed en snel geleverd. hebben 1 rolluik handbediend besteld, daar een beetje spijt van. Later ombouwen blijkt nu duurder dan gelijk elektrisch bestellen. verder prima.
 • Beter rolluik
  P Luiens 18-06-2015
  Had eerder rolluik bij concurrent aangeschaft, was er niet tevreden over. Nu hier besteld. Dit rolluik is echt zwaarder en beter. in het vervolg bestel ik hier.
 • mooie showroom
  H. de Schaalje 12-05-2015
  Ben eerst in Dirksland wezen kijken voor te bestellen. zag er allemaal prima en netjes uit. ||Spullen zijn inmiddels bezorgd en voldoen prima.
 • Super kwaliteit
  Fam. Klaver 01-05-2015
  Ideaal rolluik met ook nog eens een super straks uiterlijk. Plaatsen bleek erg eenvoudig en alles werd netjes en in goede staat thuisbezorgd.
 • P.Sluiper
  Goed Rolluik 26-04-2015
  Heb voor het kleine prijsverschil toch voor dit rolluik gekozen. Ziet er goed uit. makkelijk gemonteerd. alleen afstandsbediening even goed kijken.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)