Mandje: (Leeg)
Terug naar rolluiken

Rolluik ZB.40

Het ZB.40 rolluik heeft een zeer zware lamel voorzien van een meerlagige harde poedercoating, waardoor dit rolluik minder snel krasjes en slijtageplekjes op het pantser zal vertonen. Door de zware stabiele lamel behoort de ZB.40 tot de beste in zijn soort. Bij zonweringbestellen.nl kunt u vrijblijvend enkele stalen aanvragen. 5 JAAR GARANTIE
v.a.€ 99,00
Breedte in mm:  500 - 3400 mm
Hoogte in mm:  500 - 3100 mm

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL. TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Zie inmeet instructies onderaan deze pagina! De minimale breedte is 500 mm en de maximale breedte is 3400 mm. De minimale hoogte is 500 mm en de maximale hoogte is 3000 mm.

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Rolluiken kopen bij Zonweringbestellen.nl

Wij krijgen vaak vragen over welk merk rolluiken wij verkopen. De rolluikenhandel in Nederland zit echter niet zo in elkaar dat er gesproken kan worden over merken. Alle producenten zijn eigenlijk assemblagebedrijven. Dit houdt in dat de uiteindelijke rolluiken gemaakt worden van halffabricaten die ingekocht zijn bij een buitenlandse producent. Deze fabrikanten assembleren dus een rolluik vanuit de gekochte halffabricaten en leveren deze aan een winkelier. De winkelier verkoopt het product weer aan de consument.

Zonweringbestellen.nl haalt een stap uit dit leveringsproces. Wij kopen de halffabricaten in en produceren zelf de rolluiken. Deze rolluiken zijn direct bij ons te koop via onze webshop. Door deze constructie kunnen wij de rolluiken goedkoper aanbieden dan de winkeliers. U koopt bij ons dus dezelfde kwaliteit, maar dan voor een lagere prijs.

Het ZB.40 rolluik

Het ZB.40 rolluik heeft een zeer zware lamel en is voorzien van een harde en dikke poedercoating waardoor dit rolluik minder snel krasjes en slijtageplekjes op het pantser zal vertonen. Door de zware stabiele lamel behoort de ZB.40 tot de beste in zijn soort. Hoe zwaarder de lamel, hoe stabieler het rolluik. De lamellen zijn onder druk gevuld met schuim, waardoor het pantser een compactere vulling heeft. Hierdoor is het pantser stabieler.

Het voordeel van het ZB.40 rolluik is dat de lamel afgewerkt is met een zwaardere en hardere poedercoating en een compactere vulling. Door de poedercoating kan het rolluik geleverd worden in verschillende kleuren. Tevens is het rolluik zonwerend, geluidwerend, inbraakwerend en isolerend. Het rolluik is met bandbediening of elektromotor uit te voeren.ZB.40 Rolluik Specificaties:

Lamel hoogte               40mm
Lamel dikte                  9.0mm
Maximale breedte         3400mm
Maximale hoogte           3000mm
Maximale oppervlakte    10.0 M2
Gewicht pantser p/m2    4.5 kg

Maximale hoogte in bakmaat.

Bakmaat      Maximale hoogte
13.7cm        100cm
15.0cm        130cm
16.5cm        160cm
18.0cm        210cm
20.5cm        290cm
23.0cm        345cm 
Eigenschappen: 
EnergiebesparendGeluidswerendInbraakwerendInkijkwerendRegenwerendZonwerend

Klik op de link om een pdf document te openen:

Reviews

  • Een zeer tevreden klant
    Mevr. van der K 01-05-2015
    Super goede service van zonweringbestellen.nl We waren nog niet zeker van de kleur, dus hebben we eerst een aantal stalen besteld. Uiteindelijk dit uitstekende rolluik besteld. Het werd snel en compleet thuisbezorgd! Wij zijn zeer tevreden.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)