Mandje: (Leeg)
Terug naar rolluiken

Rolluik ZB.40 ROND

Het ZB40 rolluik is ook verkrijgbaar met een ronde bak. Dit model heeft dezelfde zware lamellen als de ZB40. Door deze zware lamellen is dit rolluik verkrijgbaar in een grotere versie dan de ZB39. Daarnaast hebben de lamellen een sterk isolerende werking. De lamellen worden afgewerkt met een gekleurde poedercoating. U kunt enkele kleurstalen aanvragen om een indruk te krijgen. 5 JAAR GARANTIE
v.a.€ 104,00
Breedte in mm:  500 - 3400 mm
Hoogte in mm:  500 - 3100 mm

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL. TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Zie inmeet instructies onderaan deze pagina! De minimale breedte is 500 mm en de maximale breedte is 3400 mm. De minimale hoogte is 500 mm en de maximale hoogte is 3000 mm.

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Rolluiken goedkoop online kopen bij Zonweringbestellen.nl

Wij krijgen vaak vragen over welk merk rolluiken wij verkopen. De rolluikenhandel in Nederland zit alleen niet zo in elkaar dat er echt gesproken kan worden over merken. Alle producenten zijn eigenlijk assemblagebedrijven. Dit houdt in dat de uiteindelijke rolluiken gemaakt worden van halffabricaten die weer ingekocht zijn bij een buitenlandse producent. Deze fabrikanten assembleren dus een rolluik vanuit de gekochte halffabricaten en leveren deze aan een winkelier. De winkelier verkoopt het product weer aan de consument.

Zonweringbestellen.nl haalt een stap uit dit leveringsproces. Wij kopen de halffabricaten in en produceren zelf de rolluiken. Deze rolluiken zijn direct bij ons te koop via onze webshop. Door deze constructie kunnen wij de rolluiken goedkoper aanbieden dan de winkeliers. U koopt bij ons dus dezelfde kwaliteit, maar dan voor een lagere prijs.

Het ZB40 rolluik Ronde Bak

Het ZB40 Rolluik Ronde Bak is een rolluik met dezelfde functionaliteit als de reguliere ZB40 uitvoering. De ronde bak geeft het geheel alleen een andere uitstraling. Deze uitstraling kunt u compleet maken door ook de geleiders in de ronde vorm te bestellen.

De Ronde Bak-uitvoering van de ZB40 beschikt over extra zware lamellen. Hierdoor kan het rolluik in een grotere versie gemaakt worden. De extra zware lamellen zijn gevuld met isolerend schuim, om het rolluik zon- en geluidswerend te maken. De ZB40 Ronde Bak is te bestellen met een elektromotor en een bandbediening.

ZB.40 Rolluik Specificaties:

Lamel hoogte               40mm
Lamel dikte                  9.0mm
Maximale breedte         3400mm
Maximale hoogte           3000mm
Maximale oppervlakte    10.0 M2
Gewicht pantser p/m2    4.5 kg

Maximale hoogte in bakmaat.

Bakmaat      Maximale hoogte
13.7cm        100cm
15.0cm        130cm
16.5cm        160cm
18.0cm        210cm
20.5cm        290cm
23.0cm        345cm 
Eigenschappen: 
EnergiebesparendGeluidswerendInbraakwerendInkijkwerendRegenwerendZonwerend

Klik op de link om een pdf document te openen:

Reviews

Wees de eerste die een review schrijft

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)