Mandje: (Leeg)
Snelle levering
Top kwaliteit rolluiken
Volledige garantie
Veilig online betalen
Terug naar rolluiken

Heroal Rolluiken

Er zijn 10 producten

Snel en gemakkelijk Heroal rolluiken kopen in de webshop van Zonweringbestellen.nl. U bestelt gemakkelijk rolluiken op maat in elke gewenste kleur.

Onze Heroal rolluiken worden montageklaar geleverd zodat u de rolluiken direct zelf kunt monteren. Wij leveren onze rolluiken inclusief schakelaar, aansluitsnoer, stekker en montagemateriaal.

Voordelen van Heroal rolluiken kopen bij Zonweringbestellen.nl

 • Snelle levering: ontvang uw rolluiken al binnen 15 werkdagen
 • Veilig en eenvoudig betalen via iDEAL
 • Profiteer standaard van 5 jaar fabrieksgarantie

 

Bekijk alle Heroal rolluiken

 • De HEROAL RS.41 is van hoge kwaliteit dankzij de constante kwaliteitscontroles die worden uitgevoerd. Het systeem is bedekt met een zeer degelijke poedercoating waardoor de lamellen bestand zijn tegen elk weertype. Het rolluiksysteem biedt inbraakbeveiliging, geluidsisolatie en windbestendigheid. De lamellen zijn 41mm hoog en 8.5mm dik.
 • De HEROAL RS.41 Rond heeft een ronde bak. Het product is bestand tegen alle soorten weertypen dankzij de kwalitatief hoogwaardige coating. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, zoals rood, zwart, geel en groen. Vergroot het gebruiksgemak door te kiezen voor een afstandsbediening. De hoogte van de lamellen is 41mm en de dikte is 8.5mm.
 • De HEROAL RS.42 beschikt over een vierkante bak die u in de gewenste kleur kunt laten poedercoaten. Het systeem kenmerkt zich door zijn hoge kwaliteit. Met zijn hoogwaardige materialen is het rolluik bestand tegen alle soorten weertypen. Het biedt zelfs bescherming tijdens noodweer, is inbraakwerend en geluidsisolerend. De lamellen zijn 42mm dik en 9.3mm hoog.
 • De halfronde bak is het belangrijkste aspect van dit type HEROAL rolluik. Het systeem zorgt ervoor dat uw woning beschermd wordt tegen binnenkomend zonlicht. Het design is helemaal naar wens aan te passen; u kunt kleuren selecteren voor de halfronde bak én de lamellen. Daardoor past het rolluik perfect bij uw woning. Ook kunt u kiezen voor optionele afstandsbedieningen van het merk Somfy. Elke lamel is 41mm hoog en 8.5mm dik.
 • De HEROAL RS.42 met ronde bak is een degelijk product van Duitse makelij. Alle onderdelen van het rolluik worden gemaakt door dezelfde producent waardoor alle onderdelen naadloos op elkaar aansluiten. Het rolluiksysteem biedt inbraakbeveiliging, energie-efficiëntie en uiteraard bescherming tegen zonlicht. De specificatie van een lamel is als volgt: 42mm hoog en 9.3mm dik.
 • De HEROAL RS.42 met halfronde bak biedt voor vrijwel elk bouwplan een oplossing. U kunt de eigenschappen van het rolluik zo aanpassen dat het perfect bij de gevel van uw huis of bedrijfspand past. Zo kunt u onder andere de afwerking van het systeem naar wens aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor een standaard geleider of ronde geleider. De lamellen van het systeem zijn 42mm dik en 9.3mm hoog.
 • De HEROAL RS.38 met vaste bak is weersbestendig dankzij een hoogwaardige coating en het gebruik van kwalitatieve materialen. Daarnaast is het rolluik een stijlvolle toevoeging voor uw woning. Ook zorgt het ervoor dat u beschermd bent tegen zonlicht. Het rolluik dient tevens als inbraakbeveiliging. De lamellen van het systeem zijn 38mm hoog en 9mm dik.
 • Het RS.38 rolluiksysteem wordt door fabrikant HEROAL geproduceerd met hoogwaardige producten. De fabrikant gebruikt alleen eigen onderdelen, waardoor de systemen naadloos op elkaar aansluiten. Het rolluiksysteem is daarmee zeer betrouwbaar. Mochten er toch problemen ontstaan, dan kunt u gebruikmaken van 5 jaar garantie. De RS.38 heeft lamellen van 38mm hoog en 9mm dik.
 • Het HEROAL RS.38 rolluiksysteem met halfronde bak biedt bescherming tegen zonlicht, inbraak, en onstuimig weer en zorgt voor een hogere energie-efficiëntie van uw huis. Wanneer het rolluik in de nacht naar beneden wordt gelaten, blijft de warmte binnen. Dit levert een aanzienlijke energiebesparing op. De lamellen van de RS.38 zijn 38mm hoog en 9mm dik.
 • Wanneer u uw garage stijlvol en veilig wilt afsluiten, dan is de rolpoort ER.54 van HEROAL een zeer goede optie. Dankzij de dikke lamellen van 13.5mm biedt de rolpoort een zeer goede beveiliging van uw garage of winkelpand. Overigens staat de aanduiding ‘54’ voor de hoogte van de lamellen, die zijn namelijk 54mm. Kies voor opvallende kleuren, zoals rood of staalblauw, of juist voor minder opvallende kleuren, zoals grijs of wit.

Goedkope Heroal rolluiken online kopen

 Heroal rolluiken zijn gebruiksvriendelijk, duurzaam en blinken uit op het gebied van design. De lamellen zijn gemaakt van een hoogwaardig aluminium legering en worden met een zelfontwikkelde productiemethode gerolvormd en gecoat met twee lagen dikke lak. Daarom biedt een Heroal rolluik maximale bescherming tegen inbraak, weersinvloeden, geluid en inkijk. De Heroal rolluiken zijn beschikbaar in verschillende kleuren en worden op maat afgeleverd. Afhankelijk van het type rolluik dat u kiest zijn er diverse extra opties mogelijk.

Eigenschappen van Heroal rolluiken

  • Energiebesparend

   Rolluiken van Heroal zijn zeer energiebesparend. Dankzij het luchtkussen tussen het rolluikpantser en het raam wordt energieverlies tijdens koude nachten tot een minimum beperkt. In de zomer zorgt het rolluik ervoor dat een airconditioning niet nodig is om uw woning koel te houden. Hierdoor bespaart u flink op uw energierekening.

  • Inbraakwerend

   Met rolluiken van Heroal verhoogt u de beveiliging van uw woning. De aluminiumrolluiken zijn zeer stevig en maken het inbrekers erg moeilijk om uw woning binnen te dringen. Voor extra beveiliging kunt u kiezen voor lamellen met dubbelwandig staal.

 • Bescherming tegen zon en extreem weer

  Met een rolluik houdt u de zon gemakkelijk buiten de deur. Daarnaast beschermt een rolluik ook tegen extreme weersomstandigheden.

 • Geluidwerend

  Dankzij het gebruik van dubbelwandig aluminium of staal met PU-isolatieschuim zorgen de rolluiken van Heroal ook voor een optimale geluidsisolatie.

Stel zelf uw Heroal rolluik samen

Heroal rolluiken kunt u volledig laten aansluiten op uw wensen. Stel daarom zelf uw ideale rolluik samen. Kies uit onderstaande onderdelen:

Bediening

U kunt het rolluik handmatig bedienen door middel van een band aan de binnen- of buitenkant. Ook is het mogelijk om verschillende soorten Somfy motoren te installeren.

Bedieningszijde

Bepaal zelf of u het rolluik vanaf links of rechts, van buitenaf gezien, wil bedienen.

Rolluik afstandsbedieningen

Wanneer u kiest voor een Somfy motor is het mogelijk om een afstandsbediening bij het rolluik te bestellen.

Geleiders

Kies het type en de maat van de geleiders van het rolluik.

Kleuren van de bak

Het is mogelijk om de kleur van de geleiders, de bak en de onderbalk te specificeren. Deze onderdelen kunnen in 11 verschillende kleuren worden geleverd.

Kleuren van het pantser

Afzonderlijk van de bak, geleiders en onderbalk kunt u voor het rolluik, oftewel het pantser, ook een kleur kiezen. Met 19 verschillende kleuren zijn er talloze mogelijkheden voor de vormgeving. Het ruime palet van kleuren is zeer kleurvast en goed bestand tegen slijtage en invloeden van buitenaf.

Valse vensterbank

Als u geen vensterbank of waterslag heeft waar het rolluik op kan stoppen, dan heeft u een valse vensterbank nodig. Het rolluik loopt namelijk door de geleiders als u deze niet plaatst. Valse vensterbanken zijn leverbaar in de maten 20 x 30 mm en 20 x 70 mm.

Doe-het-zelf montage

Wij verkopen onze rolluiken tegen een zeer scherpe prijs omdat wij onze Heroal rolluiken zonder montage leveren. Om u te helpen bij het monteren en meten van uw rolluiken raadpleegt u onze meet- en montageinstructies.

Over Heroal

Heroal is een Duitse rolluikfabrikant en tevens de uitvinder van het rolluik. Door intensieve controle op het productieproces, profiteert u van de hoogste kwaliteit rolluiken. Wij kunnen deze rolluiken zeer scherp aanbieden door productie in eigen beheer uit te voeren.

Meer informatie over Heroal rolluiken

Voor vragen of meer informatie over Heroal rolluiken kunt u contact met ons opnemen via 0181 820 322 of maakt u gebruik van het contactformulier.

Bekijk ook onze andere rolluiken

Naast Heroal rolluiken verkopen wij ook rolluiken van andere merken. Bekijk hieronder alle rolluikmerken.

ZB. rolluiken

>> Bekijk alle ZB. rolluiken

Alutech rolluiken

>> Bekijk alle Alutech rolluiken