Mandje: (Leeg)
Terug naar rolluiken

Heroal RS.38 halfrond rolluik

Het Heroal RS.38 rolluik met een halfronde bak koopt u vanaf € 129,- en wordt geleverd in een meerlagige gekleurde poedercoating. Kies uit meerdere kleuren zodat u altijd een rolluik vindt dat bij uw interieur past. Om zeker te zijn dat u de juiste kleur kiest, kunt u bij ons enkele kleurstalen opvragen. Het rolluik heeft een hoge isolatiewaarde en is zeer stabiel doordat het pantser onder druk is gevuld met polyurethaanschuim. Onze rolluiken hebben standaard 5 jaar fabrieksgarantie.
v.a.€ 139,00
Breedte in :  500 - 3700
Hoogte in :  500 - 3000

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL. TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Voer hier de gewenste afmeting in Minimale Breedte 500.mm - Maximale Breedte 3700.mm Minimale Hoogte 500.mm - Maximale Hoogte 3000.mm.

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Koop nu het Heroal RS.38 rolluik bij Zonweringbestellen.nl

Het Heroal RS.38 rolluik wordt standaard geleverd met een schakelaar, aansluitsnoer, stekker en montagemateriaal. Zo kunt u direct aan de slag en is het niet nodig om extra materialen aan te schaffen.

De rolluiken van Zonweringbestellen.nl koopt u tegen de voordeligste prijs. Ook verzenden wij de rolluiken tegen de laagste verzendkosten.

Montage rolluik

De prijzen op onze website zijn exclusief montage. Hierdoor kunnen wij het Heroal RS.38 rolluik tegen de laagste prijs aanbieden. Voor hulp bij het monteren bekijkt u onze montage- en meetinstructies pagina’s.

Over het rolluik Heroal RS.38

Het Heroal RS.38 rolluik wordt geleverd met een dubbelzijdige en hoogwaardige aluminium lamel. De lamel is zeer slijtvast door de cfk-vrije isolatiekern die gemaakt is van polyurethaanschuim. Tevens is het aluminium rolluik afgewerkt met een poedercoating in kleur. Het rolluik heeft een stabiel en stevig karakter doordat de lamellen onder druk zijn gevuld met polyurethaanschuim. Het pantser heeft hierdoor een compactere vulling, waardoor dit rolluik tevens een zeer hoge isolatiewaarde heeft.

Daarnaast is het rolluik:

  • Zonwerend
  • Geluidwerend
  • Inbraakproof

Bediening

Het rolluik Heroal RS.38 kan worden geleverd met bandbediening of met een elektromotor.

Over Heroal

Rolluiken van Heroal staan voor kwaliteit. Heroal is een Duits rolluikmerk en tevens uitvinder van het rolluik. De rolluiken worden in eigen beheer gemaakt, zodat er interne controle is op de kwaliteit van

HEROAL 38 Rolluik halfrond specificaties:

Lamel hoogte                 38mm
Lamel dikte                     9.0mm
Maximale breedte          3750mm
Maximale hoogte           3500mm
Maximale oppervlakte    8.00 M2
Gewicht pantser p/m2        4.5 kg

Maximale hoogte in bakmaat.

Bakmaat      Maximale hoogte
13.7cm        100cm
15.0cm        140cm
16.5cm        180cm
18.0cm        230cm
20.5cm        300cm
23.0cm        330cm

Eigenschappen: 
EnergiebesparendGeluidswerendInbraakwerendInkijkwerendRegenwerendZonwerend

Klik op de link om een pdf document te openen:

Reviews

Wees de eerste die een review schrijft

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)