Mandje: (Leeg)
Snelle levering
Top kwaliteit rolluiken
Volledige garantie
Veilig online betalen
Terug naar rolluiken

Heroal Rolluiken

Er zijn 10 producten

Snel en gemakkelijk Heroal rolluiken kopen in de webshop van Zonweringbestellen.nl. U bestelt gemakkelijk rolluiken op maat in elke gewenste kleur.

Onze Heroal rolluiken worden montageklaar geleverd zodat u de rolluiken direct zelf kunt monteren. Wij leveren onze rolluiken inclusief schakelaar, aansluitsnoer, stekker en montagemateriaal.

Voordelen van Heroal rolluiken kopen bij Zonweringbestellen.nl

 • Snelle levering: ontvang uw rolluiken al binnen 15 werkdagen
 • Veilig en eenvoudig betalen via iDEAL
 • Profiteer standaard van 5 jaar fabrieksgarantie

 

Bekijk alle Heroal rolluiken

 • Het HEROAL 41 Rolluik is een rolluik van het Duiste kwaliteit merk HEROAL. Deze fabrikant is de uitvinder van het rolluik en produceert als een van de weinige al zijn onderdelen in eigen beheer. Door constante kwaliteitscontrole wordt een uitstekende kwaliteit gewaarborgd. Dit rolluik is uitgevoerd met een 41 mm lamel voorzien van een degelijke poedercoating.
  Het is mogelijk om via de website stalen aan te vragen.
 • Het HEROAL 41 Ronde Bak rolluik van het Duiste kwaliteits merk HEROAL. Deze fabrikant is de uitvinder van het rolluik en produceert als een van de weinige al zijn onderdelen in eigen beheer. Door constante kwaliteitscontrole wordt een uitstekende kwaliteit gewaarborgd. Dit rolluik is uitgevoerd met een 41 mm lamel en voorzien van een degelijke poedercoating.
  Het is mogelijk om via de website stalen aan te vragen.
 • Het HEROAL 42 Rolluik is een rolluik van het Duiste kwaliteits merk HEROAL. Deze fabrikant is de uitvinder van het rolluik en produceert als een van de weinige al zijn onderdelen in eigen beheer. Door constante kwaliteitscontrole wordt een uitstekende kwaliteit gewaarborgd. Dit rolluik is uitgevoerd met een 42 mm lamel en voorzien van een degelijke poedercoating.
  Het is mogelijk om via de website stalen aan te vragen van onze rolluiken.
 • Het Heroal RS.41 rolluik met een halfronde bak is gemaakt van aluminium en kan worden geleverd in elke gewenste maat. De lamellen van het rolluik zijn onder druk gevuld met isolerend materiaal. Hierdoor heeft het rolluik niet alleen een hoge isolatiewaarde, maar is het pantser ook nog eens stabieler. Het rolluik is voorzien van een degelijke en gekleurde poedercoating. Om een beter idee te krijgen van de beschikbare kleuren, vraagt u kleurstalen bij ons aan. U profiteert standaard van 5 jaar fabrieksgarantie.
 • Het HEROAL 42 Ronde bak rolluik van het Duiste kwaliteit merk HEROAL. Deze fabrikant is de uitvinder van het rolluik en produceert als een van de weinige al zijn onderdelen in eigen beheer. Door constante kwaliteitscontrole wordt een uitstekende kwaliteit gewaarborgd. Dit rolluik is uitgevoerd met een 42 mm lamel en voorzien van een degelijke poedercoating.
  Het is mogelijk om via de website stalen aan te vragen.
 • Het Heroal RS.42 rolluik met een halfronde bak bestaat uit aluminium en wordt op maat geleverd. De lamellen van het rolluik zijn onder druk gevuld met isolerend materiaal. Dit zorgt voor een extra hoge isolatiewaarde. Ook verhoogt het de stabiliteit van het pantser. Het rolluik is voorzien van een poedercoating in kleur. Om een beter beeld van de beschikbare kleuren te krijgen, vraagt u vrijblijvend kleurstalen bij ons aan.
 • Het HEROAL 38 Rolluik is een rolluik van het Duiste kwaliteit merk HEROAL. Deze fabrikant is de uitvinder van het rolluik en produceert als een van de weinige al zijn onderdelen in eigen beheer. Door constante kwaliteitscontrole wordt een uitstekende kwaliteit gewaarborgd. Dit rolluik is uitgevoerd met een 38 mm lamel en voorzien van een degelijke poedercoating.
  Het is mogelijk om via de website stalen aan te vragen.
 • Het HEROAL 38 Ronde bak rolluik van het Duiste kwaliteits merk HEROAL. Deze fabrikant is de uitvinder van het rolluik en produceert als een van de weinige al zijn onderdelen in eigen beheer. Door constante kwaliteitscontrole wordt een uitstekende kwaliteit gewaarborgd. Dit rolluik is uitgevoerd met een 38 mm lamel.
  Het is mogelijk om via de website stalen aan te vragen.
 • Het Heroal RS.38 rolluik met een halfronde bak koopt u vanaf € 129,- en wordt geleverd in een meerlagige gekleurde poedercoating. Kies uit meerdere kleuren zodat u altijd een rolluik vindt dat bij uw interieur past. Om zeker te zijn dat u de juiste kleur kiest, kunt u bij ons enkele kleurstalen opvragen. Het rolluik heeft een hoge isolatiewaarde en is zeer stabiel doordat het pantser onder druk is gevuld met polyurethaanschuim. Onze rolluiken hebben standaard 5 jaar fabrieksgarantie.
 • Het Rolluik HEROAL.ER.54 heeft een zeer zware lamel van 54mm hoog en 13.5mm dik dat oplossingen biedt in situaties waar een normaal rolluik niet afdoende is qua maatvoering en/of beveiliging. Het Rolluik HEROAL.ER.54 wordt ook vaak gebruikt als garagedeur en als beveiliging rolluik voor afsluiting van winkelpanden.

Goedkope Heroal rolluiken online kopen

 Heroal rolluiken zijn gebruiksvriendelijk, duurzaam en blinken uit op het gebied van design. De lamellen zijn gemaakt van een hoogwaardig aluminium legering en worden met een zelfontwikkelde productiemethode gerolvormd en gecoat met twee lagen dikke lak. Daarom biedt een Heroal rolluik maximale bescherming tegen inbraak, weersinvloeden, geluid en inkijk. De Heroal rolluiken zijn beschikbaar in verschillende kleuren en worden op maat afgeleverd. Afhankelijk van het type rolluik dat u kiest zijn er diverse extra opties mogelijk.

Eigenschappen van Heroal rolluiken

  • Energiebesparend

   Rolluiken van Heroal zijn zeer energiebesparend. Dankzij het luchtkussen tussen het rolluikpantser en het raam wordt energieverlies tijdens koude nachten tot een minimum beperkt. In de zomer zorgt het rolluik ervoor dat een airconditioning niet nodig is om uw woning koel te houden. Hierdoor bespaart u flink op uw energierekening.

  • Inbraakwerend

   Met rolluiken van Heroal verhoogt u de beveiliging van uw woning. De aluminiumrolluiken zijn zeer stevig en maken het inbrekers erg moeilijk om uw woning binnen te dringen. Voor extra beveiliging kunt u kiezen voor lamellen met dubbelwandig staal.

 • Bescherming tegen zon en extreem weer

  Met een rolluik houdt u de zon gemakkelijk buiten de deur. Daarnaast beschermt een rolluik ook tegen extreme weersomstandigheden.

 • Geluidwerend

  Dankzij het gebruik van dubbelwandig aluminium of staal met PU-isolatieschuim zorgen de rolluiken van Heroal ook voor een optimale geluidsisolatie.

Stel zelf uw Heroal rolluik samen

Heroal rolluiken kunt u volledig laten aansluiten op uw wensen. Stel daarom zelf uw ideale rolluik samen. Kies uit onderstaande onderdelen:

Bediening

U kunt het rolluik handmatig bedienen door middel van een band aan de binnen- of buitenkant. Ook is het mogelijk om verschillende soorten Somfy motoren te installeren.

Bedieningszijde

Bepaal zelf of u het rolluik vanaf links of rechts, van buitenaf gezien, wil bedienen.

Rolluik afstandsbedieningen

Wanneer u kiest voor een Somfy motor is het mogelijk om een afstandsbediening bij het rolluik te bestellen.

Geleiders

Kies het type en de maat van de geleiders van het rolluik.

Kleuren van de bak

Het is mogelijk om de kleur van de geleiders, de bak en de onderbalk te specificeren. Deze onderdelen kunnen in 11 verschillende kleuren worden geleverd.

Kleuren van het pantser

Afzonderlijk van de bak, geleiders en onderbalk kunt u voor het rolluik, oftewel het pantser, ook een kleur kiezen. Met 19 verschillende kleuren zijn er talloze mogelijkheden voor de vormgeving. Het ruime palet van kleuren is zeer kleurvast en goed bestand tegen slijtage en invloeden van buitenaf.

Valse vensterbank

Als u geen vensterbank of waterslag heeft waar het rolluik op kan stoppen, dan heeft u een valse vensterbank nodig. Het rolluik loopt namelijk door de geleiders als u deze niet plaatst. Valse vensterbanken zijn leverbaar in de maten 20 x 30 mm en 20 x 70 mm.

Doe-het-zelf montage

Wij verkopen onze rolluiken tegen een zeer scherpe prijs omdat wij onze Heroal rolluiken zonder montage leveren. Om u te helpen bij het monteren en meten van uw rolluiken raadpleegt u onze meet- en montageinstructies.

Over Heroal

Heroal is een Duitse rolluikfabrikant en tevens de uitvinder van het rolluik. Door intensieve controle op het productieproces, profiteert u van de hoogste kwaliteit rolluiken. Wij kunnen deze rolluiken zeer scherp aanbieden door productie in eigen beheer uit te voeren.

Meer informatie over Heroal rolluiken

Voor vragen of meer informatie over Heroal rolluiken kunt u contact met ons opnemen via 0181 820 322 of maakt u gebruik van het contactformulier.

Bekijk ook onze andere rolluiken

Naast Heroal rolluiken verkopen wij ook rolluiken van andere merken. Bekijk hieronder alle rolluikmerken.

ZB. rolluiken

>> Bekijk alle ZB. rolluiken

Alutech rolluiken

>> Bekijk alle Alutech rolluiken