Mandje: (Leeg)
Terug naar rolluiken

Rolluik Alutech.41 halfrond

Het Alutech.41 rolluik met een halfronde bak is te bestellen in negen verschillende kleuren en heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Dit komt door de zware lamellen die gevuld zijn met polyurethaanschuim. Hierdoor bespaart u eenvoudig op de energierekening. Weet u nog niet welke kleur u wilt bestellen? Vraag dan kleurstalen bij ons aan. U ontvangt standaard 5 jaar garantie op dit product.

U bestelt het Rolluik Alutech.41 halfrond gemakkelijk op maat. Tijdens het bestellen kunt u ook extra opties en de gewenste bediening selecteren.  

v.a.€ 100,00
Breedte in :  500 - 3100
Hoogte in :  500 - 3100

U bestelt het Rolluik Alutech.41 halfrond gemakkelijk op maat. Tijdens het bestellen kunt u ook extra opties en de gewenste bediening selecteren.  

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL.TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Zie inmeet instructies onderaan deze pagina! De minimale breedte is 500 mm en de maximale breedte is 3100 mm. De minimale hoogte is 500 mm en de maximale hoogte is 3100 mm.

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Alutech.41 met halfronde bak voordelig online bestellen

Het Rolluik Alutech.41 halfrond wordt standaard geleverd met montagemateriaal, stekker, aansluitsnoer en schakelaar. Het is daarom niet nodig om extra materialen aan te schaffen: u kunt direct beginnen met monteren.

Door het rolluik te leveren zonder montage, betaalt u bij ons de allerlaagste prijs voor uw rolluik. Ook zijn de verzendkosten bij ons zeer laag. Voor meer informatie over het monteren bekijkt u de montage- en meetinstructie pagina’s.

Rolluik met isolerende functie

Het Rolluik Alutech.41 is voorzien van een zware lamel en is gevuld met isolatiemateriaal. Naast een isolerende werking heeft dit rolluik meerdere voordelige eigenschappen. Het is onder andere:

  • Inbraakwerend
  • Geluidswerend
  • Zonwerend


Rolluik bediening: met de hand of automatisch

Het rolluik kan worden besteld met een handmatige bandbediening of met een elektromotor. Indien u kiest voor de elektromotor, heeft u de mogelijkheid om hier een afstandsbediening bij te bestellen.

Alutech.41 Rolluik halfrond specificaties:

Lamel hoogte               41mm
Lamel dikte                  8.5mm
Maximale breedte         3200mm
Maximale hoogte          3000mm
Maximale oppervlakte   8.6 M2
Gewicht pantser p/m2   3.0 kg

Maximale hoogte in bakmaat.

Bakmaat      Maximale hoogte
13.7cm        100cm
15.0cm        130cm
16.5cm        175cm
18.0cm        255cm
20.5cm        310cm 

Eigenschappen:
 
EnergiebesparendGeluidswerendInbraakwerendInkijkwerendRegenwerendZonwerend

Klik op de link om een pdf document te openen:

Reviews

Wees de eerste die een review schrijft

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)