Mandje: (Leeg)
Snelle levering
Top kwaliteit rolluiken
Volledige garantie
Veilig online betalen
Terug naar rolluiken

Alutech Rolluiken

Er zijn 9 producten

Een Alutech rolluik is precies op maat samen te stellen: u kiest de motor, kleur, afstandsbediening en grootte. Onze Alutech rolluiken zijn gemaakt van aluminium, waardoor ze bestand zijn tegen inbraak of extreem weer. U heeft de keuze uit 9 gratis kleuren, maar tegen een meerprijs zijn er nog tientallen extra kleuren mogelijk. Vraag hier kleurstalen aan als u wilt weten welke kleur het beste bij uw huis past.

Onze Alutech rolluiken

 • Het Alutech.39 rolluik is de lichtste variant in zijn soort en is afgewerkt met een gekleurde poedercoating. Doordat het rolluik is voorzien van zware gevulde lamellen heeft het rolluik een zeer hoge isolatiewaarde. U kunt het Alutech.39 bestellen in negen verschillende kleuren. Om een beter beeld te krijgen van de kleuren kunt u bij ons kleurstalen opvragen. Onze rolluiken hebben standaard 5 jaar fabrieksgarantie.
 • De Alutech.39 Rond onderscheidt zich door de ronde afwerking van de bak. De kleine oproldiameter zorgt ervoor dat het rolluik weinig ruimte in beslag neemt. De ronde variant van Alutech.39 kan tot 25 lamellen oprollen in de bak. De Alutech.39 rond is verkrijgbaar in negen kleuren. Wilt u stalen aanvragen, klik dan hier 5 JAAR GARANTIE
 • Het Alutech.41 rolluik heeft een hoge isolatiewaarde, doordat de lamellen zijn gevuld met isolatiemateriaal. Als het rolluik dicht is, zorgt het rolluik voor een energiezuinig huis. Het rolluik kan makkelijk opgerold worden door de bandbediening of een elektromotor. De Alutech.41 heeft negen verschillende kleurstalen. Wilt u stalen aanvragen, klik dan hier 5 JAAR GARANTIE
 • Het rolluik Alutech.39 met een halfronde bak is een lichtgewicht rolluik en is voorzien van een poedercoating in kleur. Het rolluik is gevuld met zware lamellen. Hierdoor isoleert de Alutech.39 zeer goed. Door de halfronde bak kan dit rolluik ook beter worden geplaatst in situaties waar andere rolluiken wellicht niet passen. Het Alutech.39 rolluik halfrond is te bestellen in negen kleuren. Om de juiste kleur te bepalen, vraagt u gemakkelijk kleurstalen aan bij ons. U profiteert standaard van 5 jaar fabrieksgarantie.
 • De ronde variant van de Alutech.41 kenmerkt zich door de ronde oprolbak. De lamellen kunnen in de kleine ronde bak geheel opgerold worden. Ook de ronde variant is voorzien van inbraak-, zon- en geluidwerend aluminium. Dit rolluik is verkrijgbaar in negen kleuren. Wilt u stalen aanvragen, klik dan hier 5 JAAR GARANTIE
 • Het Alutech.41 rolluik met een halfronde bak is te bestellen in negen verschillende kleuren en heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Dit komt door de zware lamellen die gevuld zijn met polyurethaanschuim. Hierdoor bespaart u eenvoudig op de energierekening. Weet u nog niet welke kleur u wilt bestellen? Vraag dan kleurstalen bij ons aan. U ontvangt standaard 5 jaar garantie op dit product.

  U bestelt het Rolluik Alutech.41 halfrond gemakkelijk op maat. Tijdens het bestellen kunt u ook extra opties en de gewenste bediening selecteren.  

 • Het rolluik van Alutech.40 bestaat volledig uit aluminium. De lamellen van de Alutech.40 zijn daardoor extra krachtig. Het voordeel is de zon-, inbraak- en geluidwerende werking van de Alutech.40. Het rolluik kan geleverd worden in negen verschillende kleuren. Wilt u stalen aanvragen, klik dan hier 5 JAAR GARANTIE
 • Het rolluik Alutech.40 Rond heeft een ronde oprolbak. De lamellen bestaan geheel uit aluminium en zijn daardoor erg sterk. Het rolluik kan opgerold worden door middel van een trekband of een elektromotor. Het rolluik is voorzien van isolatiemateriaal, waardoor het rolluik warmte binnen en kou buiten houdt. Wilt u stalen aanvragen, klik dan hier 5 JAAR GARANTIE
 • Het Alutech.40 rolluik halfrond bestaat uit aluminium en is afgewerkt met een gekleurde poedercoating. Daardoor is dit rolluik leverbaar in meerdere kleuren. Doordat het rolluik is gevuld met schuim, isoleert dit rolluik zeer goed in de ruimte waar het rolluik wordt geplaatst. Voor het opvragen van kleurstalen neemt u vrijblijvend contact met ons op. Op het rolluik zit standaard 5 jaar fabrieksgarantie.

Alutech rolluik kopen

Alutech rolluiken leveren wij standaard met:

 • Bandopwinder
 • Schakelaar
 • Aansluitsnoer
 • Stekker
 • Montagemateriaal

De verzendkosten worden aan de hand van het afleveradres bepaald. Zodra u het product hebt toegevoegd aan de winkelwagen, heeft u de mogelijkheid om bezorgkosten te berekenen. Na het bestellen van het Alutech rolluik stellen wij het rolluik samen en bezorgen we het rolluik bij u thuis. De levertijd van de Alutech rolluiken is 20 werkdagen.

Waarom Alutech rolluik kopen?

 • Rolluiken van 100% Alutech onderdelen
 • Rolluik op maat gemaakt
 • Keuze uit verschillende kleuren, bedieningen en motors
 • 5 jaar garantie

 

Bij Zonweringbestellen.nl halen we een stap uit het leveringsproces: wij produceren het rolluik en leveren direct aan de consument. Naast producent zijn wij dus ook winkelier. Doordat een tussenhandelaar hierbij ontbreekt kunnen wij onze rolluiken extra voordelig leveren.

Inbraakwerend

Onze rolluiken worden standaard gemaakt van aluminium in plaats van kunststof, waardoor rolluiken een extra beveiliging zijn van uw woning. Maak het nog moeilijker voor inbrekers om het rolluik open te breken door te kiezen voor dubbelwandig staal.

Zonwerend en isolerend

Alutech rolluiken hebben vele voordelen: ze zijn geluidsisolerend, zonwerend en thermisch isolerend. Door de uitstekende isolatie van de rolluiken bespaart u tot wel 44% op uw energierekening. Een Alutech rolluik heeft namelijk een sterk isolerende werking, want de lamellen zijn gevuld met isolatieschuim. In de zomer zorgt het rolluik er juist voor dat de airconditioning minder snel ingeschakeld hoeft te worden. Daarnaast werkt het isolatiescherm ook geluiddempend.

Alutech rolluik op maat

Al onze Alutech rolluiken zijn op maat gemaakt, waardoor ze perfect op uw woonsituatie aansluiten. Naast de hoogte van het rolluik bepaalt u ook de lengte. De lengte en breedte is minimaal 50 cm en maximaal 300 cm. Daarnaast bepaalt u de kleur en bediening.

Bedieningszijde

Na het selecteren van het rolluik kiest u of u de bediening aan de linkerkant of rechterkant van het rolluik wilt plaatsen.

Afstandsbediening

Wij leveren afstandsbedieningen waarmee u het rolluik omhoog en naar beneden kunt doen. Daarnaast bieden wij afstandsbedieningen waarmee u meerdere rolluiken bedient. Als u wilt instellen dat het rolluik op bepaalde tijden automatisch naar beneden of boven gaat, kiest u voor de Somfy RTS tijdklok Chronis. Op deze afstandsbediening met tijdklok stelt u eenvoudig een weekprogramma in.

Valse vensterbank

Om het rolluik te laten stoppen, heeft u een valse vensterbank nodig waar het rolluik op kan rusten. Deze zijn leverbaar in de maten 20 x 30 mm en 20 x 70 mm.

Rolluiken in Nederland

In de rolluikenmarkt is het normaal om halffabricaten in te kopen en vervolgens te assembleren. Het rolluik wordt daarna verkocht aan een winkelier, die het op zijn beurt aan de consument verkoopt. Bij Zonweringbestellen.nl halen we deze stap uit het leveringsproces. Wij zijn producent én winkelier. Daardoor leveren wij het rolluik extra goedkoop.


Bekijk hier onze volledige collectie rolluiken.