Mandje: (Leeg)
Snelle levering
Top kwaliteit rolluiken
Volledige garantie
Veilig online betalen
Terug naar rolluiken

Alutech Rolluiken

Er zijn 8 producten

Een Alutech rolluik is precies op maat samen te stellen: u kiest de motor, kleur, afstandsbediening en grootte. Onze Alutech rolluiken zijn gemaakt van aluminium, waardoor ze bestand zijn tegen inbraak of extreem weer. U heeft de keuze uit 9 gratis kleuren, maar tegen een meerprijs zijn er nog tientallen extra kleuren mogelijk. Vraag hier kleurstalen aan als u wilt weten welke kleur het beste bij uw huis past.

Profiteer van de volgende voordelen

 • Verkrijgbaar met verschillende bedieningen, kleuren en motors
 • 100% Alutech onderdelen en volledig op maat gemaakt
 • 5 jaar fabrieksgarantie op onze Alutech rolluiken
 • Extra goedkope rolluiken van topkwaliteit

Onze Alutech rolluiken

 • De Alutech.39 heeft een vierkante bak en de lamellen zijn elk 39mm hoog en 8.5mm dik. Het rolluik is leverbaar in verschillende coating kleuren. Kies bijvoorbeeld uit de kleuren groen, rood, zwart en blauw. Daarnaast kunt u kiezen op welke wijze het luik bediend moet worden. Dit kan door middel van handbediening of op afstand met een afstandsbediening of schakelaar.
 • Dit rolluik heeft lamellen van 39mm hoog en 8.5mm dik. Daarnaast bevat de Alutech.39 een ronde bak die er stijlvol uitziet. De lamellen van het rolluik zijn gemaakt van aluminium en gevuld met schuim. Hierdoor biedt het rolluik goede isolatie en is het geluidswerend. Optioneel is het systeem leverbaar met een Somfy afstandsbediening.
 • Bent u op zoek naar een rolluik van hoge kwaliteit voor een goede prijs? Dan is het merk Alutech een goede keus. Dit model beschikt over een vierkante bak waarin de lamellen worden opgerold. De lamellen van dit type hebben een hoogte van 41mm en zijn 8.5mm dik. Bij aankoop van de Alutech.41 krijgt u 5 jaar garantie.
 • Koop de Alutech.39 met halfronde bak al vanaf € 93,- en u krijgt een rolluik van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast zit er 5 jaar garantie op het product. Dit rolluik is ideaal voor het weren van zonlicht en tijdens de nacht bent u verzekerd van een goede nachtrust door de geluidsisolerende werking. De lamelhoogte van het rolluik is 39mm.
 • De Alutech.41 heeft lamellen van 41mm hoog en 8.5mm dik. Het systeem heeft een ronde bak waarin het pantser wordt opgerold. U kunt zowel de bak als het pantser een kleur naar wens geven. Van tevoren is het mogelijk om kleurstalen aan te vragen, zodat u kunt kijken welke kleur het beste past bij uw bouwplan.
 • Als u op zoek bent naar een rolluik dat goede bescherming biedt tegen geluid, dan is de Alutech.40 een goede optie. Dankzij de lamelhoogte van 40mm en 9 mm dikte zorgt het systeem voor een zeer goede isolatie. Bijkomend voordeel van het zeer robuuste rolluiksysteem is het lagere risico op inbraak. Op de Alutech.40 zit standaard 5 jaar garantie.
 • Stijlvol en praktisch: dat is de Alutech.40 met ronde bak. Dit stijlvolle karakter heeft het Alutech-rolluik te danken aan de ronde bak aan de bovenzijde van het systeem. Het systeem is praktisch dankzij de lamellen van 40mm hoog en 9mm dik. Deze zorgen namelijk voor een goede isolatie en zijn geluidswerend. U koopt de Alutech.40 met ronde bak al vanaf € 107,-.
 • De Alutech.40 met halfronde bak koopt u al vanaf € 112,-. Het systeem kenmerkt zich door de halfronde bak: aan de bovenkant is die plat en aan de voorzijde en onderkant loopt de bak rond af. Het rolluik is leverbaar met afstandsbediening en schakelaar. Kies uit ruim 130 kleuren voor de geleiders en de bak en kies uit 9 kleuren voor het pantser. De lamellen zijn 40mm hoog en 8.5mm dik.

Alutech rolluik kopen

Alutech rolluiken leveren wij standaard met:

 • Bandopwinder
 • Schakelaar
 • Aansluitsnoer
 • Stekker
 • Montagemateriaal

De verzendkosten worden aan de hand van het afleveradres bepaald. Zodra u het product hebt toegevoegd aan de winkelwagen, heeft u de mogelijkheid om bezorgkosten te berekenen. Na het bestellen van het Alutech rolluik stellen wij het rolluik samen en bezorgen we het rolluik bij u thuis. De levertijd van de Alutech rolluiken is 20 werkdagen.

Waarom Alutech rolluik kopen?

Bij Zonweringbestellen.nl halen we een stap uit het leveringsproces: wij produceren het rolluik en leveren direct aan de consument. Naast producent zijn wij dus ook winkelier. Doordat een tussenhandelaar hierbij ontbreekt kunnen wij onze rolluiken extra voordelig leveren.

 • Energiebesparend

  Door de uitstekende isolatie van de Alutech rolluiken bespaart u tot wel 44% op uw energierekening. Een Alutech rolluik heeft namelijk een sterk isolerende werking, want de lamellen zijn gevuld met isolatieschuim.

 • Inbraakwerend

  Onze rolluiken worden standaard gemaakt van aluminium in plaats van kunststof, waardoor rolluiken een extra beveiliging zijn van uw woning. Maak het nog moeilijker voor inbrekers om het rolluik open te breken door te kiezen voor dubbelwandig staal.

 • Geluiddempend

  Alutech rolluiken hebben vele voordelen: ze zijn geluidsisolerend, zonwerend en thermisch isolerend. Daarnaast werkt het isolatiescherm ook geluiddempend.

 • Zonwerend

  Hetzelfde isolatieschuim dat u in de winter warm houdt, zorgt er in de zomer juist voor dat de zon buiten de deur blijft. Een Alutech rolluik zorgt er dan juist voor dat de airconditioning minder snel ingeschakeld hoeft te worden.

Overzicht van alle Alutech rolluiken van Zonweringbestellen.nl

De maximale breedtes en hoogtes van onze Alutech rolluiken verschillen. De maximale afmetingen verschillen bij de collectie tussen de 3.000 en 3.400 mm. De minimale afmetingen van onze Alutech collectie is 500 bij 500 mm. Ook de lamellen van de rolluiken verschillen in hoogte en dikte. U kunt aan de modelnaam zien hoe hoog de lamellen zijn. Het type Alutech.40 rolluik heeft bijvoorbeeld een hoogte van 40 mm. De diktes van de lamellen variëren van 8,5 mm tot 9 mm. U vindt alle gegevens in onderstaande tabel.

Alutech.39 Alutech.40 Alutech.41
Min – max. breedte rolluik 500 - 3.000 mm 500 - 3.400 mm 500 - 3.100 mm
Min – max. hoogte rolluik 500 – 3.000 mm 500 – 3.100 mm 500 – 3.100 mm
Hoogte lamellen 39 mm 40 mm 41 mm
Dikte lamellen 8,5 mm 9 mm 8,5 mm
Ronde rolluikkast Alutech.39 rond Alutech.40 rond Alutech.41 rond -
Vierkante rolluikkast Alutech.39 vierkant Alutech.40 vierkant Alutech.41 vierkant
Halfronde rolluikkast Alutech.39 halfrond Alutech.40 halfrond Alutech.41 halfrond

 

Alutech rolluik op maat

Al onze Alutech rolluiken zijn op maat gemaakt, waardoor ze perfect op uw woonsituatie aansluiten. Naast de hoogte van het rolluik bepaalt u ook de lengte. De lengte en breedte is minimaal 50 cm en maximaal 300 cm. Daarnaast bepaalt u de kleur en bediening.

Bedieningszijde

Na het selecteren van het rolluik kiest u of u de bediening aan de linkerkant of rechterkant van het rolluik wilt plaatsen.

Afstandsbediening

Wij leveren afstandsbedieningen waarmee u het rolluik omhoog en naar beneden kunt doen. Daarnaast bieden wij afstandsbedieningen waarmee u meerdere rolluiken bedient. Als u wilt instellen dat het rolluik op bepaalde tijden automatisch naar beneden of boven gaat, kiest u voor de Somfy RTS tijdklok Chronis. Op deze afstandsbediening met tijdklok stelt u eenvoudig een weekprogramma in.

Valse vensterbank

Om het rolluik te laten stoppen, heeft u een valse vensterbank nodig waar het rolluik op kan rusten. Deze zijn leverbaar in de maten 20 x 30 mm en 20 x 70 mm.

Rolluiken in Nederland

In de rolluikenmarkt is het normaal om halffabricaten in te kopen en vervolgens te assembleren. Het rolluik wordt daarna verkocht aan een winkelier, die het op zijn beurt aan de consument verkoopt. Bij Zonweringbestellen.nl halen we deze stap uit het leveringsproces. Wij zijn producent én winkelier. Daardoor leveren wij het rolluik extra goedkoop.

Andere rolluiken van Zonweringbestellen.nl

Naast Alutech rolluiken vindt u bij ons rolluiken van andere merken. Bekijk onze gehele collectie rolluiken of kies hieronder alvast een merk.

ZB. rolluiken

>> Bekijk alle ZB. rolluiken

Heroal rolluiken

>> Bekijk alle Heroal rolluiken