Mandje: (Leeg)

Plisségordijnen op maat

Plissé van Verano® worden gemaakt van luxe, geplooide stoffen met als resultaat een elegante kruising tussen gordijnen en jaloezieen. Een plissé-gordijn kenmerkt zich door een stof die zig-zag in plooien is gevouwen en gestreken. Het is een zeer veelzijdig product met vele toepassingsmogelijkheden.
v.a.€ 59,00
Breedte in mm:  600 - 3000 mm
Hoogte in mm:  1000 - 2600 mm

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Plissé van Verano® worden gemaakt van luxe, geplooide stoffen met als resultaat een elegante kruising tussen gordijnen en jaloezieen. Een plissé-gordijn kenmerkt zich door een stof die zig-zag in plooien is gevouwen en gestreken. Het is een zeer veelzijdig product met vele toepassingsmogelijkheden. Een voordeel van plisségordijnen  is dat in opgetrokken toestand een zeer beperkte pakkethoogte over blijft zodat deze in vrijwel iedere situatie te plaatsen zijn. De maximale afmetingen van de plissé gordijnen zijn 300cm breed en 260cm hoog.

Reviews

  • Snel en goed
    Leo de Hoog 19-06-2015
    De geleverde plisse zijn van goede kwaliteit. Had hiervoor bouwmarkt spul maar dat is niet te vergelijken. dit is veel beter.
  • Fantastisch!
    Mevr. van den B 01-05-2015
    Puur woongenot. Deze plisségordijnen die nu voor mijn raam hangen zorgen voor minder licht, waardoor we eindelijk optimaal kunnen genieten van onze nachtrust. Hartelijk dank voor de goede service!

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)