Mandje: (Leeg)
Snelle levering
Top kwaliteit rolluiken
Volledige garantie
Veilig online betalen

Markiezen

Er zijn 2 producten
Markiezen bieden een uitstekende vorm van zonwering. De kapvormige schermen en dichte zijkanten zorgen ieder moment van de dag en bij iedere stand van de zon beschutting van zonnestralen en de bijkomende warmte. Maar daarmee is de charme van een markies maar half beschreven. De karakteristieke constructie en de daardoor opvallende doeken zijn een pracht voor het oog. Wij bieden een divers aanbod modellen en kleuren makiezen, door u naar eigen smaak samen te stellen.

Maak hieronder uw keuze uit het materiaal. Per markies kunt u de extra opties kiezen.

Op deze site zijn alle prijzen voor de Doe Het Zelver, wilt u inclusief meten en montage? kijk dan op: http://www.wullems.com

  • Bij onze Aluminium markiezen zijn frame en moderne kap vervaardigd van gepoedercoat Aluminium. Door het gebruik van Aluminium kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. De bediening van een markies gaat via een koord maar kan ook met een motor. Desgewenst met afstandbediening.
  • Bij onze hardhouten markiezen zijn frame en nostalgische kap vervaardigd van Massief Meranti. Door het gebruik van meranti kunnen we een zeer lange levensduur garanderen. Bekleed met een prachtig dessin hebt u de ideale zonwering aan uw woning. De bediening van een markies gaat via een koord maar kan ook met een motor. Desgewenst met afstandbediening.

Kies het model markies dat bij u past

U heeft bij zonweringbestellen.nl de keuze uit verschillende modellen markiezen:

Het standaard model markies biedt de beste zonwering voor ramen wanneer er geen rekening gehouden hoeft te worden met doorloophoogte. De dichte zijkanten bieden de beste zonwering gedurende de gehele dag. De hoogte en uitval van de stadaard markies hebben dezelfde afmeting, hierdoor steken ze niet ver uit.

Het petmodel offert een deel van de zonwering aan de zijkant op voor een verbeterde bewegingsvrijheid onder de markies. Dit model wordt veelal gebruikt in de horeca vanwege de uitstraling. Het valt minder laag dan een standaard markies. Hierdoor kunt u ook ramen en deuren openen wanneer de markies is uitgeklapt.

Het klapmodel heeft een grotere uitval ten opzichte van de andere markiezen maar valt minder laag. Hierdoor kunnen ramen en deuren ook bij een uitgeklapte markies geopend worden.

Bestel gemakkelijk en snel online de ideale markies voor uw woning of bedrijf. Neem voor vragen contact op met een van onze adviseurs.

Kies het model markies dat bij u past

Zonwerende eigenschappen
Een groot voordeel van markiezen is dat de zijkanten, in tegenstelling tot veel andere vormen van zonwering, gesloten zijn. Zo wordt er voorkomen dat er zonlicht via de zijkanten naar binnen valt. Hierdoor geniet u de gehele dag van een verkoelde leefomgeving, zelfs wanneer de zon gedraaid is.

Uitstraling
Naast de zonwerende eigenschap heeft iedere markies volledig zijn eigen karakter. Ze kenmerken zich door hun authentieke uitstraling. De gekleurde sierbanden en gegolfde siervolant geven uw huis een unieke en verzorgde uitstraling.

Markiezen van hoogwaardige kwaliteit
Door te kiezen voor een markies van zonweringbestellen.nl kiest u voor de hoogste kwaliteit. Zo werken we bijvoorbeeld uitsluitend met de kwaliteitsmotoren van SOMPHY. Wij garanderen een lange levensduur tegen een scherpe prijs.

Geen Huismerk motoren van vage merken. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteits motoren van SOMFY. Bewezen techniek zonder problemen. Onze prijzen zijn inclusief alle benodigdheden zoals bv: Bandopwinder, Schakelaar, Montagemateriaal, Snoer, Stekker , enz.