Mandje: (Leeg)

Kreta Cassette uitvalscherm

De nieuwe lijn voor uitvalschermen in een mooi en tijdloos design. De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een exclusieve uitstraling aan uw pand. In technisch zilver en Roomwit 9001 leverbaar. Altijd maatwerk en keuze uit gehele doekcollectie.
v.a.€ 397,00
Breedte in mm:  1000 - 5000 mm
Hoogte in mm:  1000 - 1300 mm

Minimale breedte 100cm en de maximale breedte is 500cm. Uitval 100 / 115 / 130cm

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

De nieuwe lijn voor uitvalschermen in een mooi en tijdloos design. De gesloten cassette waarin het doek perfect opgeborgen wordt zorgt voor een optimale bescherming van het doek en mechanisme. De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een exclusieve uitstraling aan uw pand. In technisch zilver en Roomwit 9001 leverbaar. Altijd maatwerk en keuze uit gehele doekcollectie.

Gesloten model
Een nieuwe lijn voor uitvalschermen, in een gedurfd maar toch tijdloos design. De gesloten cassette waarin doek perfect opgeborgen wordt zorgt voor een optimale bescherming van het doek en geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand. Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk

Reviews

 • Erg tevreden met resultaat
  Andre Nab 18-06-2017
  We zijn zeer tevreden met resultaat. Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, snelle levering , en goede service!! Een aanrader dus!!! We hebben er nog meer nodig en gaan ze hier weer bestellen!!
 • erg blij mee
  J Kleijn 18-04-2017
  Hebben voor dit model gekozen en zijn er erg blij mee. dit scherm is echt af en heel mooi afgewerkt.
 • SUPER SCHERM
  J. Paalvast 11-03-2016
  ZEKER EEN SUPER SCHERM
 • echt mooi
  tevreden klant 19-04-2015
  Kreta besteld omdat ik een mooi model wilde. was wat duurder maar is echt mooi. Bedankt zonweringbestellen

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)