Mandje: (Leeg)
Snelle levering
Top kwaliteit rolluiken
Volledige garantie
Veilig online betalen

Knikarmschermen

Er zijn 12 producten

Heerlijk genieten van uw terras of tuin zonder belemmering van de felle zon en de bijbehorende warmte? Dat kan met een knikarmscherm van Zonweringbestellen.nl. Wij maken uitsluitend gebruik van de kwaliteit motoren van SOMFY. Knikarmschermen zijn ideaal voor het verkrijgen van een comfortabele schaduw en bescherming tegen de regen bij (grote) tuinen en terrassen.

Maak hieronder uw keuze uit het overzicht van standaardmaten of maatwerk knikarmschermen.

Op deze site zijn alle prijzen voor de Doe Het Zelver en zijn inclusief alle benodigdheden zoals bandopwinder, schakelaar, montagemateriaal, snoer en stekker.  Wilt u inclusief meten en montage? kijk dan op: www.wullems.com

 • Het knikarmscherm Semi Cassette Milaan is een zonnescherm met modern design en ronde vormen. De in het scherm aanwezige oploopnokken tillen bij ingaande beweging de voorbuis op en zorgen ervoor dat het scherm aan de voorzijde perfect sluit. De eventuele motor met doekrek compensatie zorgt ervoor dat het zonnescherm altijd goed ingetrokken wordt.
 • De Semi Cassette Milaan is een knikarmscherm met een modern design en ronde vormen. De in het scherm aanwezige oploopnokken tillen bij de ingaande beweging de voorbuis op en zorgen ervoor dat het zonnescherm aan de voorzijde perfect sluit. De eventuele motor met doekrek compensatie zorgt ervoor dat het scherm altijd goed in getrokken wordt.
 • Het Bodrum knikarmscherm is een echte prijsvechter. Een scherm geheel uitgevoerd in aluminium. Alle bouten en moeren uitgevoerd van roestvrij staal. Een eenvoudig uitgevoerd knikarmscherm maar met een lange levensduur.
 • De Barcelona Standaard is leverbaar in zes standaard maten. Het is een cassette knikarmscherm met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De Barcelona heeft een achter en onderkant waardoor dit een volledig gesloten cassette scherm is. De bovenkap en voorbuis afgewerkt met zware aluminium zijkappen waardoor het scherm een luxe uitstraling heeft.
 • De cassette Madrid is een multifunctioneel knikarmscherm dat uitblinkt in design en techniek. Door zijn platte uiterlijk, perfecte afwerking en speciale steltechniek is dit scherm vrijwel overal toepasbaar. De techniek is vooruitstrevend, het gehele scherm is kantelbaar tussen de kapsteunen zodat vrijwel elke uitvalshoek probleemloos te realiseren is.
 • De Bilbao is een knikarmscherm met ronde vormen en heeft hierdoor een modern uiterlijk. De in het scherm aanwezige oploopnokken tillen bij de ingaande beweging de voorbuis op en zorgen ervoor dat het scherm aan de voorzijde perfect afsluit. We spreken dan van een Semi Cassette scherm.
 • De Cyprus is een ouderwets zwaar cassette scherm. Vervaardigd van de beste materialen. Heeft een robuuste kap afgewerkt met zware aluminium afdekkappen. De doekrol wordt ondersteund door een doekrolondersteuning. Ruime doekkeuze. Door de fraaie belijning en robuuste afwerking een absoluut hoogstandje.
 • De Barcelona Maatwerk is op iedere maat te leveren. Het is een cassette knikarmscherm met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De Barcelona Maatwerk heeft een achter en onderkant waardoor dit een volledig gesloten cassette scherm is. Cassette leverbaar in 3 kleuren en vrijwel elk doekdesign.
 • De cassette Madrid is een multifunctioneel knikarmscherm dat uitblinkt in design en techniek. Door zijn platte uiterlijk, perfecte afwerking en speciale steltechniek is dit scherm vrijwel overal toepasbaar. De techniek is vooruitstrevend, het gehele scherm is kantelbaar tussen de kapsteunen zodat vrijwel elke uitvalshoek probleemloos te realiseren is.
 • De Cyprus is een ouderwets zwaar cassette knikarmscherm vervaardigd van de beste materialen. Het heeft een robuuste kap afgewerkt met zware aluminium afdekkappen. De doekrol wordt ondersteund door een doekrol ondersteuning. Ruime doekkeuze. Door de fraaie belijning en robuuste afwerking een absoluut hoogstandje.
 • Het Salsa cassette scherm is een ouderwets zwaar uitgevoerd knikarmscherm. Het multifunctionele zonnescherm is voorzien van langdurig bewezen technieken en blinkt daardoor uit in kwaliteit en perfecte afwerking. Maatwerk zonwering standaard uitgevoerd met elektromotor.
 • Prijs opgave? Bel of mail voor ZB prijs
  De Ipanema is een knikarmscherm met volledig gesloten cassette. Het betreft hier een hedendaags model, een zeer slank cassette scherm met de looks van deze tijd. In open toestand is de doekrol niet zichtbaar, de hoeken van de armkokers zijn afgerond en de knikpunten van de armen zijn afgedicht.

Terrasschermen

Knikarmschermen worden ook wel terrasschermen genoemd. Ze zijn ontwikkeld voor gevallen waarbij een vrije doorloop gewenst is. De techniek van knikarmschermen maakt het mogelijk dat de schermen vrijwel horizontaal gespannen staan. De knikarmen ondersteunen daarbij de schermen. Zo is het mogelijk om zelfs hele grote terrassen en/of tuinen te voorzien van een comfortabele schaduw.

Met de kwaliteit motoren van het wereldmerk SOMFY bent u zeker van een scherm van goede en duurzame kwaliteit. De producten van SOMFY worden in Frankrijk ontwikkelt en constant vernieuwd aan de hand van de nieuwste technieken. Daarnaast worden de producten onderworpen aan de zwaarste tests en voldoen de producten aan de strengste veiligheidsmaatregelen.

Waarom kiezen voor een knikarmscherm?

Met de gebruiksvriendelijke bediening creëert u in een mum van tijd een heerlijke beschutting en schaduw in uw tuin. Kortom, de ideale bescherming tegen de warmte en licht van de zon.

• Gemotoriseerd
• Compact systeem
• Vrije doorloop
• 12 standaard maten
• Ook voor maatwerk
• Ruime keuze uit kleuren

Ideale bescherming tegen de warmte en licht
Een knikarmscherm beschermt optimaal tegen de felle zon en de daarbij horende warmte. Zo geniet u zomers van een comfortabele schaduw en zorgen de schermen er daarnaast voor dat u, wanneer het regent,  nog steeds buiten kunt genieten van uw tuin of terras

Behoud van ruimte in uw tuin
Dankzij de vrije doorloop van een knikarmscherm behoudt u de volledige bewegingsvrijheid in uw tuin. In tegenstelling tot parasols en andere zonneschermen, heeft u met een knikarmscherm geen last van palen, armen en doeken die in de weg staan.

Meer informatie ontvangen over onze knikarmschermen of heeft u specifieke vragen?  Neem gerust contact met ons op.

Geen Huismerk motoren van vage merken. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteit motoren van SOMFY. Bewezen techniek zonder problemen. Onze prijzen zijn inclusief alle benodigdheden zoals bv: Bandopwinder, Schakelaar, Montagemateriaal, Snoer, Stekker, enz.