Mandje: (Leeg)

Knikarmscherm Madrid CASSETTE maatwerk

De cassette Madrid is een multifunctioneel knikarmscherm dat uitblinkt in design en techniek. Door zijn platte uiterlijk, perfecte afwerking en speciale steltechniek is dit scherm vrijwel overal toepasbaar. De techniek is vooruitstrevend, het gehele scherm is kantelbaar tussen de kapsteunen zodat vrijwel elke uitvalshoek probleemloos te realiseren is.
v.a.€ 796,00
Breedte in cm:  300 - 550 cm
Hoogte in cm:  250 - 300 cm

Uitval 250cm/300cm. Andere uitval niet mogelijk.

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

De cassette Madrid is een multifunctioneel knikarmscherm dat uitblinkt in design en techniek. Door zijn platte uiterlijk, perfecte afwerking en speciale steltechniek is dit scherm vrijwel overal toepasbaar. De techniek is vooruitstrevend, het gehele scherm is kantelbaar tussen de kapsteunen zodat vrijwel elke uitvalshoek probleemloos te realiseren is. Door het verdraaien van de kapsteunen kan dit scherm zowel naar de achterzijde of de bovenzijde gemonteerd worden. Dit scherm is voorzien van een doekgoot en de voorlijst is voorzien van waterafvoer. De Madrid is slechts 14cm hoog.

Klik op de link om een pdf document te openen:

Reviews

  • Ideaal bij onze stadstuin
    Mevrouw van der 30-04-2015
    Strak design en voor ons de ideale vorm van zonwering. Het scherm neemt geen ruimt in bezit wat ideaal is voor onze kleine stadstuin. Het monteren was zeer eenvoudig.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)