Mandje: (Leeg)

Knikarmscherm Madrid CASSETTE maatwerk

De cassette Madrid is een multifunctioneel knikarmscherm dat uitblinkt in design en techniek. Door zijn platte uiterlijk, perfecte afwerking en speciale steltechniek is dit scherm vrijwel overal toepasbaar. De techniek is vooruitstrevend, het gehele scherm is kantelbaar tussen de kapsteunen zodat vrijwel elke uitvalshoek probleemloos te realiseren is.
v.a.€ 796,00
Breedte in cm:  300 - 550 cm
Hoogte in cm:  250 - 300 cm

Uitval 250cm/300cm. Andere uitval niet mogelijk.

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

De Madrid is een multifunctioneel cassette knikarmscherm dat u zelf samen kunt stellen. U kiest allereerst de afmeting, waarna de volgende stap in de configurator openklapt. Het scherm is verkrijgbaar met diverse hoogwaardige SOMFY-motoren en zelfs afstandbedieningen, waardoor het een eitje wordt om het scherm in- en uit te draaien. U heeft de keuze uit diverse volanten en kleuren, zowel voor de kap als voor het doek. De maximale afmeting van dit knikarmscherm is 550 x 300 cm, de kleinst verkrijgbare afmeting is 300 x 250 cm.

Zijn platte uiterlijk en perfecte afwerking zorgen voor een hoogwaardige uitstraling, terwijl de speciale steltechniek het scherm overal toepasbaar maakt. U kunt het scherm kantelen, zodat u het in iedere gewenste hoek kunt instellen.

Reviews

  • Ideaal bij onze stadstuin
    Mevrouw van der 30-04-2015
    Strak design en voor ons de ideale vorm van zonwering. Het scherm neemt geen ruimt in bezit wat ideaal is voor onze kleine stadstuin. Het monteren was zeer eenvoudig.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)