Mandje: (Leeg)

Knikarmscherm Cyprus CASSETTE maatwerk

De Cyprus is een ouderwets zwaar cassette knikarmscherm vervaardigd van de beste materialen. Het heeft een robuuste kap afgewerkt met zware aluminium afdekkappen. De doekrol wordt ondersteund door een doekrol ondersteuning. Ruime doekkeuze. Door de fraaie belijning en robuuste afwerking een absoluut hoogstandje.
v.a.€ 904,00
Breedte in cm:  300 - 600 cm
Hoogte in cm:  250 - 300 cm

Uitval 250cm/300cm. Andere uitval niet mogelijk.

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

De Cyprus CASSETE maatwerk is een ouderwets zwaar cassette scherm.
Vervaardigd van de beste materialen. Heeft een robuuste kap afgewerkt met zware aluminium afdekkappen. De doekrol wordt ondersteund door een doekrolondersteuning. Ruime doekkeuze. Door de fraaie belijning en robuuste afwerking een absoluut hoogstandje.Wilt u stalen aanvragen, klik dan hier! 

Reviews

  • Dhr.
    de Wit 09-07-2017
    Prachtig scherm, 450*300. Elektrische bediening. Voelt heel degelijk aan. Vandaag geplaatst zonder problemen. Gaat mooi open en dicht. Kleine kanttekening: bevestigingsmateriaal en montagehandleiding zaten in de behuizing verstopt. Kon ik er alleen uit halen door het scherm provisorisch elektrisch aan te sluiten en het scherm een stukje uit te laten draaien. Verder alles prima geregeld, volgens afspraak afgeleverd, vooraf via mail contact over de bevestiging, werd ook direct op gereageerd. Prima.
  • Een zeer tevreden klant
    Mevr. S. van Za 30-04-2015
    Dit prachtige scherm via jullie besteld en laten plaatsen door één van mijn zonen. Het scherm is van uitstekende kwaliteit en ik ga hier nog jaren plezier van hebben. Ik wil u hierbij hartelijk danken voor de goede service!

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)