Mandje: (Leeg)

Knikarmscherm Barca CASSETTE maatwerk

De Barcelona Maatwerk is op iedere maat te leveren. Het is een cassette knikarmscherm met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De Barcelona Maatwerk heeft een achter en onderkant waardoor dit een volledig gesloten cassette scherm is. Cassette leverbaar in 3 kleuren en vrijwel elk doekdesign.
v.a.€ 738,00
Breedte in cm:  300 - 550 cm
Hoogte in cm:  250 - 300 cm

Uitval 250cm/300cm. Andere uitval niet mogelijk.

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

De Barcelona Maatwerk is een cassettescherm dat uitblinkt in kwaliteit en design . Een uitstekende verhouding tussen betaalbaarheid en prestatie in een functioneel en esthetisch verantwoord kwaliteitsproduct. Door de uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving een hedendaags knikarmscherm en een verfraaiing voor uw gevel. Dit scherm is verkrijgbaar als standaardmaat en als maatwerkscherm. Handbediend of met elektromotor.

De Barcelona Maatwerk  is een cassette knikarm met een goede prijs/kwaliteit verhouding  een vergelijkbaar model als de Porto alleen de Barcelona Maatwerk heeft een achter en onderkant waardoor dit een volledig gesloten cassette scherm is.
Tevens zijn de bovenkap en voorbuis afgewerkt met zware aluminium zijkappen waardoor het scherm een luxe uitstraling heeft. 
Het scherm is leverbaar met 3 doekcollecties en de kap is leverbaar in 3 kleuren.
Een scherm geheel uitgevoerd in aluminium. 
Alle bouten en moeren uitgevoerd in roestvrij staal.

De Barcelona Maatwerk is op iedere gewenste breedte maat leverbaar.
Uitval 250cm of 300cm


Tevens is de bak leverbaar in 3 verschillende kleuren, 
- Roomwit Ral.9001 gepoedercoat (gladde afwerking) 
- Antraciet Ral.7016 structuurlak (ruwe afwerking)
- Midden Grijs. Ral.7039 structuurlak (ruwe afweking)

Handbediening of Somfy elektromotor is allebei mogelijk, elektrische bediening eventueel uit te breiden met afstandbediening en/of Zon/Windautomaat.

Klik op de link om een pdf document te openen:

Reviews

 • Perfecte zaak
  Karel de Vries 18-03-2017
  Wij willen zonweringbestellen graag een compliment geven voor de goede levering van onze bestelling. Perfect geregeld
 • Goede service en Kwaliteit
  J.Hoffland 06-08-2016
  Wij hebben een knikarmscherm besteld en ik moet zeggen dat de kwaliteit top is. Door vervoer was de schakelaar kapot gegaan helaas. Maar even gebeld en er werd gelijk een nieuwe opgestuurd.Dat is service vind ik en het scherm loopt als een zonnetje. Volgens mij ook de goedkoopste. Erg bedankt een tevreden klant uit friesland.
 • Kwaliteit
  Bert Jonglan 19-09-2015
  Hebben dit scherm in grijs besteld met effen grijs doek. Staat er heel mooi bij de rest van onze spullen. Echt een paatje om te zien. Ook niet onbelangrijk. de motor loopt als een zonnetje.
 • Eindelijk verkoeling
  Rachel Fratius 21-08-2015
  Zomer bijna voorbij maar hoop voor komende jaren er veel plezier van te hebben.
 • Samen met buren
  Yvo Zwartberg 02-05-2015
  mijn buurman en ik hebben samen besteld en vandaag samen gemonteerd. ging prima en om een uur of twee klaar. met dank aan mijn buurman. Mooi model scherm
 • De goedkoopste en de beste
  2015-04-30 22-03-2019
  We waren op zoek naar het ideale scherm. Na veel vergelijken was die uiteindelijk de goedkoopst en ook de beste keuze. Uitstekende kwaliteit en snel thuisbezorgd. Heel erg bedankt!

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)