Mandje: (Leeg)

Waarom kiezen voor een elektrische zonnescherm?

16 Maart, 2021 14:53

Een zonnescherm bedienen kan soms nog vrij zwaar zijn. Hoewel niet misschien niet altijd zo lijkt, zijn zonneschermen soms nog behoorlijk zwaar. Er zijn verschillende soorten zonneschermen, zo zijn vooral op dit moment het knikarmscherm en uitvalscherm erg bekend, maar vergeet ook vooral de markiezen niet.

Vooral knikarmschermen en markiezen zijn zware types zonneschermen, waarbij het toch wel heel fijn is om deze elektrisch te bedienen. Gelukkig zijn er tegenwoordig een groot aantal opties voor elektrische bediening, hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Wandschakelaars:

Wandschakelaar zijn misschien wel het meest bekende type bediening voor elektrische zonneschermen. Ze werken met behulp van een draaiknop, waar meestal twee pijlen op staan. Een pijl voor het uitschuiven en een pijl voor het inschuiven.

Het monteren van een wandschakelaar is vrij eenvoudig en een voordeel van dit type bediening is dat wandschakelaars jarenlang meegaan!

Afstandsbediening:

Een elektrische zonnescherm kan ook worden bediend met behulp van een afstandsbediening. Zonweringbestellen.nl verkoopt verschillende typen, die zult vinden tijdens het bestelproces van onze zonneschermen.

Een afstandsbediening heeft vaak wel de voorkeur. Dit komt simpelweg doordat deze vooral erg makkelijk is en er bijvoorbeeld ook geen kabel naar binnen hoeft te worden geboord voor een wandschakelaar.

App-bediening:

Nog niet zo gek lang in gebruik, maar wel erg populair is de app-bediening. Hoe makkelijk is het om elektrische zonneschermen te bedienen via een smartphone? App-bediening wordt vaak ingezet, wanneer er meerdere schermen op afstand bediend moeten kunnen worden.

Elektrische zonnescherm kopen

Op zoek naar een elektrische zonnescherm? Deze kunt u kopen op verschillende plekken. U kunt ervoor kiezen om een bezoekje te brengen aan een zonwering showroom bij u in de buurt, maar heeft ook de mogelijkheid om elektrische zonneschermen online te kopen.

Dat laatste is vooral gedurende de Corona crisis erg populair geworden. Toen alle winkels dicht moesten, zijn veel zonweringbedrijven zich gaan richten op de online verkoop. Hierdoor is er veel concurrentie ontstaan, waar u nu de vruchten van kunt plukken!

Hoewel elektrische zonneschermen op maat gekocht kunnen worden, zijn er natuurlijk ook standaard maten verkrijgbaar. Bij zonweringbestellen.nl kunt u terecht voor zowel maatwerk als standaard maten en vanzelfsprekend zijn de standaard maten iets goedkoper. Mocht een standaard maat niet voorzien in uw behoeften, dan kunt u natuurlijk altijd nog kiezen voor maatwerk!

Elektrisch zonnescherm prijs

Uiteraard spelen de prijzen een grote rol en dat snappen wij als geen ander. Daarom nemen wij ook nog een paar producten met u door, zodat u een inzicht krijgt in de mogelijkheden op het gebied van prijzen. Zo komt u er bijvoorbeeld direct achter, dat u bij ons al een knikarmscherm koopt vanaf €579. Let er wel op, dat er nog een bedrag bij zal komen om een zonnescherm elektrisch te maken. Deze moet namelijk voorzien worden van een motor en bediening.

Het bovengenoemde scherm is een Milaan Knikarmscherm, die op dit moment ook nog eens in de aanbieding is! De Milaan is een instapmodel, die verkrijgbaar is in standaard maten en volledig naar smaak aangepast kan worden (u kunt GRATIS kiezen uit verschillende kleuren en opties).

Standaard wordt het zonnescherm geleverd met een slingerstang, wanneer u voor handbediening kiest. Kiest u toch voor een elektrische oplossing, dan kunt u kiezen uit een wandschakelaar of een model met afstandsbediening. Hieronder ziet u het scherm en door op het plaatje te klikken, wordt u direct naar het juiste product verwezen.

elektrisch zonnescherm milaan

Elektrisch zonnescherm markies prijs

Ook bij een markies zonnescherm is het vaak interessant om te kiezen voor een elektrische oplossing. Markiezen zijn vrij zwaar en vooral wanneer ze voorzien zijn van meranti hout. Het bedienen van een markies kan zwaar zijn en daardoor wordt dan ook wel regelmatig gekozen om dit elektrisch te doen.

Ook bij markiezen kan er gekozen worden uit bediening door middel van een wandschakelaar of een afstandsbediening. Zonweringbestellen.nl verkoopt verschillende markiezen, maar om u een prijsindicatie te kunnen geven hebben wij een model gepakt dat voorzien is van een kap en meranti hout.

Voor dit voorbeeld gebruiken wij de Aluminium Markies met standaard kap Meranti. Dit model heeft een vanaf prijs van €305. Tijdens het bestelproces kunt u dit zonnescherm voorzien van een motor en kiezen uit verschillende bedieningen.

Dit model is leverbaar met twee motoren, allebei van het merk SOMFY. De prijzen zijn €225 of €275, wat wordt bepaald door het type bediening dat u kiest. Hieronder vindt u het model uit dit voorbeeld.

elektrische zonnescherm markies

Daarom zonweringbestellen.nl

  • 5 jaar garantie op buitenzonwering
  • De goedkoopste elektrische zonneschermen van Nederland
  • Lage verzendkosten
  • Topkwaliteit
< Zonwering voor buiten in de tuin Ontdek de knikarmschermen van zonweringbestellen.nl >